Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Ανοίγουν» τις πύλες τους οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

«Ανοίγουν» τις πύλες τους οι κατασκηνώσε...

Για αυτό το καλοκαίρι, οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Διεθνές Κέντρο Φιλοξενίας Νέων «ΤΟ ΟΡΑΜΑ», θα ανοίξουν τις πύλες τους για να υποδεχθούν παιδιά των Επαρχιών Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, σε δυο κατασκηνωτικές περιόδους.

. Η πρώτη, για αγόρια Ε' Δημοτικού έως και Γ' Γυμνασίου, θα πραγματοποιηθεί  από Δευτέρα 18 Ιουλίου έως και Πέμπτη 28 Ιουλίου.

. Η δεύτερη, για κορίτσια Δ' Δημοτικού έως και Γ' Γυμνασίου, θα πραγματοποιηθεί από Τρίτη 16 Αυγούστου έως και Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι για να δηλώσουν συμμετοχή δύνανται να τηλεφωνούν καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 9.00π.μ. έως και 1.00μ.μ.

. Για την κατασκηνωτική περίοδο των κοριτσιών στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Αίγιο, τηλέφωνα 26910 21777 - 21776 εσωτ. 36. Υπεύθυνη κα Χαρά Μαμάκη,

. Για την κατασκηνωτική περίοδο των αγοριών στο Καλλιμανοπούλειο στα Καλάβρυτα, τηλέφωνα 26920-22100 και 26920-23064. Υπεύθυνος κ. Βασίλειος Ζήσιμος.

Παρακαλείσθε όπως δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή γιατί ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture