Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

To NΟΥΝΟΥ «πρασινίζει» την Πάτρα

To NΟΥΝΟΥ «πρασινίζει» την Πάτρα

Πραγματοποίησε δεντροφύτευση στη Ζήρεια

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, πιστή στη στρατηγική βιωσιμότητας «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη» και με ευθύνη απέναντι στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται, πραγματοποίησε με το NOYNOY Family την Κυριακή 23 Οκτωβρίου δενδροφύτευση στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και συγκεκριμένα στη Ζήρεια, συμβάλλοντας στο όραμά της για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρύτερου πλάνου αναδασώσεων που υλοποιεί το NOYNOY Family, φυτεύοντας συνολικά 5.000 δέντρα στον Υμηττό, τη Βόρεια Εύβοια και την Πάτρα, περιοχή πρώτιστης σημασίας για το ΝΟΥΝΟΥ λόγω της παρουσίας του Πρότυπου εργοστασίου ΝΟΥΝΟΥ εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

Με σεβασμό στους ισχυρούς δεσμούς που έχει αναπτύξει με τον τόπο και την κοινωνία  στη μακρόχρονη λειτουργία της, η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό we4all πραγματοποιήσαν μια «γιορτή» για το Πράσινο και τη Βιωσιμότητα. Φύτευσαν και πρόσφεραν 1350 δέντρα στην κοινότητα της Ζήρειας, με στόχο την αναζωογόνηση του πνεύμονα πρασίνου και τη στήριξη των πληγέντων από την πρόσφατη πυρκαγιά του 2021, δεσμευόμενη, παράλληλα, για τη συντήρησή τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σημειώνεται ότι στο Πρότυπο Εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα, που απασχολεί 126 εργαζομένους, παράγονται τα γάλατα ΝΟΥΝΟΥ Family, NOYNOY kid, NOYNOY Noulac, NOYΝOY CalciPlus, ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’ S GOLD, Choice, οι κρέμες γάλακτος NOYNOY και τα γιαούρτια NOYNOY. Η μονάδα ακολουθεί τις τελειότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας, ενώ ο βιώσιμος τρόπος λειτουργίας με τα αντίστοιχα προγράμματα που εφαρμόζει όπως της αξιοποίησης νερού και ενέργειας επιβεβαιώνεται μεταξύ άλλων και από την πρόσφατη βράβευσή του για τη Διαδικασία Επανάχρησης Νερού στα Environmental Awards 2022.

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ με υψηλό αίσθημα ευθύνης για το σήμερα και τις επόμενες γενιές μεριμνά στην πράξη επενδύοντας, παράλληλα, διαρκώς σε καινοτόμες τεχνολογίες που διασφαλίζουν το θετικό της αποτύπωμα στην κοινωνία και το περιβάλλον. Φροντίζοντας για ένα μέλλον «κλιματικά ουδέτερο», σε όλη την αλυσίδα γάλακτος «από τη φύση στο ποτήρι», σύμφωνα με τη στρατηγική βιωσιμότητας  «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη», κάνει τη διαφορά για ένα πιο «πράσινο», βιώσιμο και καλύτερο αύριο!

 

Λίγα λόγια για τη FrieslandCampina

Η FrieslandCampina είναι μία συνεταιριστική εταιρεία με μακρά ιστορία 150 χρόνων, που ξεκινά με την ίδρυση ενός τοπικού συνεταιρισμού γαλακτοκομικών το 1871 από μία ομάδα κτηνοτρόφων στην Ολλανδία. Η εταιρεία είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή άριστης ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων, που βοηθούν εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα να ακολουθούν διατροφικά πρότυπα, τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Aναλαμβάνει ρόλο ευθύνης με κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο, μέσα από τη στρατηγική βιωσιμότητας της «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη», δεσμευόμενη να ενισχύσει το θετικό της αποτύπωμα μέχρι το 2050 σε όλη την αλυσίδα γάλακτος, από «τη φύση στο ποτήρι». Με τζίρο που ανέρχεται στα 11,5 δις ευρώ, η FrieslandCampina συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, που επεξεργάζεται σχεδόν 10 δις κιλά, με 15.703 μέλη-κτηνοτρόφους, 22.961 εργαζόμενους, γραφεία σε 32 χώρες και εξαγωγές σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η FrieslandCampina Hellas-NOYNOY ιδρύθηκε το 1983 και διαθέτει στην ελληνική αγορά βρεφικά και νηπιακά γάλατα, βρεφικές κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος, βούτυρα και τυριά με την επωνυμία ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA, καθώς και τα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης, κρέμες DEBIC, τυριά FRICO, ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ και FRAU ANTJE και γάλατα NOYNOY BARISTA’S GOLD, TOP PRO, NOYNOY μερίδες, ανταποκρινόμενη, έτσι, στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις. Η εταιρεία, με τζίρο που ανέρχεται στα 274 εκατομμύρια ευρώ και 470 εργαζόμενους, ενισχύει σταθερά την ελληνική οικονομία, παρέχει στους συνεργαζόμενους κτηνοτρόφους τεχνογνωσία, στηρίζει την κοινωνία στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  «Κύκλος Φροντίδας» και υλοποιεί σημαντικά προγράμματα βιωσιμότητας.

Το Πρότυπο Εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα λειτουργεί από το 2004 με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ακολουθώντας τις αυστηρότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας, εφαρμόζοντας, παράλληλα, προγράμματα βιωσιμότητας για την προστασία του περιβάλλοντος. Αποτελεί το πρώτο πιστοποιημένο εργοστάσιο παραγωγής υγρών βρεφικών και παιδικών γαλάτων της FrieslandCampina παγκοσμίως και έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 & FSSC 22000, το πρότυπο υγιεινής και ασφάλειας ISO 45001, το περιβαλλοντικό πρότυπο ISO 14001, ενώ βραβεύτηκε με το “GOLDEN QUALITY AWARD.

www.nounou.gr/FrieslandCampinaHellas

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά