Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Αγ. Ανδρέα με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα της Balloon Fire

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου το...

Πυροτεχνήματα υψηλών απαιτήσεων

Το πάρκο του Αγίου Ανδρέα μεταμορφώθηκε σε Χριστουγεννιάτικο πάρκο, από την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Τα πυροτεχνήματα φυσικά δεν θα απουσίαζαν από μια τέτοια εκδήλωση και φυσικά η Balloon fire ήταν εκεί με εντυπωσιακά εναέρια πυροτεχνήματα που έκοψαν την ανάσα. Η παρουσία του Μητροπολίτη έδωσε μια ιδιαίτερη βαρύτητα σε όλο το εγχείρημα. Μετά από τις ευχές του και σύντομη ομιλία του, έδωσε το εναρκτήριο πρόσταγμα φωταγώγησης και μετά από αντίστροφη μέτρηση από την παιδική χορωδία, έγινε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η όλη πρωτοβουλία της Εκκλησίας είναι για καλό σκοπό, για να βοηθηθούν άτομα που χρήζουν τη βοήθεια όλων μας. Έτσι ευχαριστούμε την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα που φροντίζει για τους συνανθρώπους μας.

Οι παρευρισκόμενοι στον Άγιο Ανδρέα ταυτόχρονα με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου απόλαυσαν ένα εντυπωσιακό θέαμα με πυροτεχνήματα. Κανείς δεν γνώριζε για αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία, έτσι οι αμέριμνοι παρευρισκόμενοι έμειναν άναυδοι από την έκπληξη και απόλαυσαν εντυπωσιακό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων με φόντο τον Άγιο Ανδρέα. Τα πυροτεχνήματα εκτοξεύτηκαν για πάνω από δύο λεπτά, δεν τελειώνουν όπως είπαν πολλοί παρευρισκόμενοι. Η Balloon fire έκανε το κάτι... παραπάνω λόγω της ιδιαιτερότητας της εκδήλωσης και έτσι το θέαμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι παιδικές φωνούλες που τραγουδούσαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα, έδωσαν μια άλλη ζεστασιά στην όμορφη γιορτινή βραδιά. Τα όμορφα ξύλινα σπιτάκια που πωλούσαν γλυκίσματα και μικροδωράκια για να δοθούν τα έσοδα για καλό σκοπό, μας ταξίδεψαν σε κάτι πολύ διαφορετικό που ξετρέλανε όλα τα παιδιά, αλλά και τους μεγαλύτερους.

Η Balloon fire εξειδικεύεται στις εκδηλώσεις με εναέρια πυροτεχνήματα υψηλών απαιτήσεων καθώς και στην στοχευμένη πώληση μέσω του Balloon-fire.gr

youtube : https://youtu.be/oXncwwPQltU

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά