Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Πατρέων

Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό τα παιδιά το...

Δείτε ΦΩΤΟ

Το γραφείο ΑμεΑ  του Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο της “3ης Δεκέμβρη -Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία”, πραγματοποίησε χθες μια συμβολική επίσκεψη  αγάπης στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Πολυχώρου Royal συνοδεύοντας, μαζί με τους υπεύθυνους,  τα παιδιά του ΚΔΑΠ-μεΑ του Δήμου Πατρέων «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ».

Σε ένα πραγματικά χριστουγεννιάτικο τοπίο τα παιδιά αγκάλιασαν τον Αϊ -Βασίλη που τους έδωσε ξεχωριστά δώρα. Έπαιξαν με τους παραμυθάδες. Χόρεψαν με την Μίνι και την Χιονάτη και αισθάνθηκαν σε μια τόσο δύσκολη περίοδο την μαγεία των Χριστουγέννων.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του “Πολυχώρου Royal” για την δωρεάν φιλοξενία και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε κι εμείς μαζί με τα παιδιά μας.
 

Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να μοιραστούμε ανάλογες στιγμές και να φέρουμε την μαγεία των Χριστουγέννων στην καρδιά όλων των παιδιών των ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ  της πόλης μας.

Τα παιδιά  συνόδευσαν οι κυρίες Όλγα Λαμπροπούλου και Ιουλία Συροκώστα από το γραφείο ΑΜΕΑ του Δήμου Πατρέων και η κυρία Βικτωρία Αξιώτη από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις