Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ναυπακτίας: Με επιτυχία η εκδήλωση για την Εμφυλη βία και τα γυναικεία δικαιώματα

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ναυπακτίας: Με επιτυχία η ...

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 στο Εργατικό κέντρο Ναυπάκτου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 στο Εργατικό κέντρο Ναυπάκτου η εκδήλωση της Τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ - Κινάλ Ναυπακτίας, με θέμα "Εμφυλη βία και γυναικεία δικαιώματα".

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση όπου γέμισε την αίθουσα και έκανε τις δικές του εποικοδομητικές παρεμβάσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα των ημερών.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Κώστας Κατσανέβας και η Πέννυ Δαλαμπούρα. Παρόν ήταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, κάνοντας τοποθέτηση στην εκδήλωση επί του θέματος. Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους, η Χριστίνα Σταρακά (δημοτική σύμβουλος Αγρινίου), ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου ο Νίκος Καραπάνος, ο Νίκος Μπαλαμπάνης (περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλο/νίας), ο Παν. Τρυφιάτης (μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ), οι πολιτεύτριες Περσεφόνη Πιστιόλη (Αιτωλ/νίας) και Ολυμπία Λόη (Αχαΐας), ο κ. Ζήσιμος και ο κ. Σαμαράς (Νομαρχιακή), ο Β. Μπαρμπαγιάννης (πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Αιτωλ/νίας), ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, ο Βαγγ. Γάκης και από την Τ.Ο.Αγρινίου ο γραμματέας Κώστας Τσουράπης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις