Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος - Συγκλονίζει η μητέρα του

Κολωνός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος ...

“Αυτή τη στιγμή ο γιος μου είναι με μηχανική υποστήριξη, σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά σταθερή"

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 5χρονος, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα από το σπίτι του στον Κολωνό, όταν ξέσπασε φωτιά το βράδυ της Κυριακής (27.11.2022).

“Αυτή τη στιγμή ο γιος μου είναι με μηχανική υποστήριξη, σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά σταθερή. Προσπαθούν να καθαρίσουν αυτά που έχει εισπνεύσει. Δεν έχει εγκαύματα, αλλά έχει εισπνεύσει αρκετό καπνό”, είπε η μητέρα του 5χρονου

Στη συνέχεια, περιέγραψε τις τραγικές στιγμές: “Χθες ήμασταν όλοι στο σπίτι, ο σύζυγός μου είχε γυρίσει από την δουλειά, ζέστανα το φαγητό, έφαγε και κάποια στιγμή ο 5χρονος γιος μου κοιμήθηκε και έφυγα μαζί με τον άλλο μου γιο, να πάμε να φέρουμε φαγητό για το σπίτι. Δεν λείψαμε ούτε δέκα λεπτά και με πήρε ο σύζυγός μου τηλέφωνο, είχε πεταχτεί από τους καπνούς και μου είπε “έλα καιγόμαστε”. Ανέβηκα στο σπίτι, δεν είχε φτάσει η πυροσβεστική και μαζί με τον γείτονά μου που είναι πυροσβέστης, προσπαθούσα να ανοίξω την πόρτα και δεν άνοιγε. Την έσπασα με κλωτσιά και μπήκα μέσα. Ήταν πολύ μικρή η εστία της φωτιάς, αλλά είχε πάρα πολύ καπνό. Πήρε ο άνθρωπος τον πυροσβεστήρα, την έσβησε, προσπάθησα και εγώ και ο σύζυγός μου να μπούμε μέσα να πάρουμε τον γιο μας και δεν μπορούσαμε από τον καπνό. Τελικά, ήρθε η πυροσβεστική μετά από λίγο και τον έβγαλαν, χωρίς τις αισθήσεις του. Ήταν πάνω από 15 λεπτά μέσα στον καπνό. Όταν τον κατέβασαν κάτω, προσπαθούσα να του προσφέρω τις πρώτες βοήθειες. Δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε η φωτιά, αλλά είναι το λιγότερο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή”.

Η ίδια μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Tlive”, διέψευσε ότι ο σύζυγος της είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ: “Ο σύζυγος μου ήταν πολύ κουρασμένος. Έκατσε να φάει και μετά να ξεκουραστεί. Δεν ισχύει ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Δεν μπορεί να πιει γιατί παίρνει φάρμακα”. 

 Από την πλευρά του, ο πατέρας των παιδιών που βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή της φωτιάς και συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου, ανέφερε μεταξύ άλλων στο “Tlive”: “Ήμουν κουρασμένος και κοιμόμουν… Δεν κατάλαβα τι συνέβη. Δεν ξέρω πώς ξέσπασε η φωτιά… Ίσως από το χριστουγεννιάτικο δέντρο… Δεν ξέρω…”. 

Στην εκπομπή μίλησε και η θεία του 5χρονου: “Κάποια στιγμή βγαίνει από την κρεβατοκάμαρα και είδε τη φωτιά… Μου είπε “προσπάθησα αδερφή μου να σώσω το παιδί. Να το βγάλω και δεν μπορούσα”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις