Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Ανοίγει μέσα στο Δεκέμβριο η συζήτηση για τη δημιουργία αεροδιάδρομου κοντά στο φράγμα Πείρου- Παραπείρου

Αχαΐα: Ανοίγει μέσα στο Δεκέμβριο η συζή...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο στο thebest.gr ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής

Μία συζήτηση που μπορεί να καταλήξει στη δημιουργία αεροδιαδρόμου στην περιοχή του Ερυμάνθου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Πείρου- Παραπείρου θα ανοίξει εντός Δεκεμβρίου

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, «πρόκειται για μία πρόταση που υπάρχει από παλιά, κυρίως από την Αερολέσχη της περιοχής μιας  καθώς δεν υπάρχει χώρος για τόσους ανθρώπους που ασχολούνται με μικρά αεροθούμενα με αποτέλεσμα να πρέπει να πάνε ή στην Ηλεία ή στο Μεσολόγγι. Συζητάμε για χώρο που βρίσκεται πάνω από το φράγμα Πείρου Παραπείρου, σε δασική έκταση η οποία θεωρείται από τους ανθρώπους που έχουν γνώση του αντικειμένου ότι τεχνικά είναι κατάλληλη.

Θεωρούμε λοιπόν ότι είναι μία οραματική πρόταση και υπάρχει ενδιαφέρον να γίνουν συναντήσεις με αρμόδια υπουργεία ώστε να την υποστηρίξουμε και να μπει σε μία τροχιά υλοποίησης. Η περιοχή που προτείνεται έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είναι κοντά στο χώρο του αυτοκινητοδρομίου και άρα ένας αεροδιάδρομος μπορεί να ενταχθεί σε ένα σχεδιασμό που θα φέρει την περιοχή σε μία αναπτυξιακή τροχιά. Είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία ενώ οι συναντήσεις με αρμόδια υπουργεία για να συζητηθεί το θέμα θα γίνουν εντός Δεκεμβρίου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις