Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τα "μάζεψε" ο Σκυλακάκης για τους πλειστηριασμούς και την έξωση Κολοβού επί ΣΥΡΙΖΑ

Τα "μάζεψε" ο Σκυλακάκης για τ...

Ανασκεύασε την χθεσινή δήλωσή του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός

Ανασκεύασε σήμερα Πέμπτη (24/11) ο Θόδωρος Σκυλακάκης του χθεσινούς ισχυρισμούς του περί του ότι ο πλειστηριασμός στην κατοικία της Ιωάννας Κολοβού οφείλεται στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας μάλιστα την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία. Μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως ο πλειστηριασμός δεν πραγματοποιήθηκε το 2019 όπως είχε αφήσει να εννοηθεί.

Θυμίζουμε ότι χθες ο Θόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας στην επιτροπή είχε δηλώσει: «Ανοίγω την σχετική ιστοσελίδα, που είναι δημόσια πληροφορία, γιατί δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παρά μόνο δημόσιες πληροφορίες σε αυτό το θέμα, και βλέπουμε: Ημερομηνία δημοσίευσης πλειστηριασμού, 20.03.2019, την 12η ώρα και 11 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα. Στις 20.03.2019 ποια κυβέρνηση υπήρχε; Θα μου θυμίσετε; Ποια κυβέρνηση ήταν που βγήκε το σπίτι της κυρίας αυτής στον πλειστηριασμό; Πρώτη κατοικία. Ποια κυβέρνηση υπήρχε; Με ποιανού νομοθεσία βγήκε στον πλειστηριασμό; Με ποιανού τη νομοθεσία βγήκε;». Εγκαλώντας μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον προέδρό του Αλέξη Τσίπρα για υποκριτική στάση.

Σήμερα όμως μετά από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγήθηκε στο να δηλώσεις πως «ο πλειστηριασμός δεν έγινε στις 20.3.2019» και να παράσχει την διευκρινιση πως «ο οποιοσδήποτε ξέρει ότι η ημερομηνία δημοσίευσης δεν είναι η ημερομηνία πραγματοποίησης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις