Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Έφυγε" ο τέως Δήμαρχος Τριταίας Θεόδωρος Αργυρόπουλος- Συλλυπητήρια Μπαρή

"Έφυγε" ο τέως Δήμαρχος Τριταί...

Ο Θεόδωρος Αργυρόπουλος διετέλεσε Δήμαρχος Τριταίας μετά την εφαρμογή του «Καποδίστρια», την περίοδο 1998-2002 ενώ από το 1990-1994 ήταν πρόεδρος της Κοινότητας Σκούρα

O Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν με ανακοίνωση τους τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του τέως Δημάρχου Τριταίας, Θεόδωρου Αργυρόπουλου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Ο Θεόδωρος Αργυρόπουλος διετέλεσε Δήμαρχος Τριταίας μετά την εφαρμογή του «Καποδίστρια», την περίοδο 1998-2002 ενώ από το 1990-1994 διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Σκούρα.

Συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, διέγραψε τη δική του πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ έχαιρε της εκτίμησης και του σεβασμού των συνδημοτών του, αλλά και των συναδέλφων του. Ξεχώρισε για το ήθος, την αξιοπρέπεια, την πραότητα του χαρακτήρα του, αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη για τον τόπο του. Άνθρωπος με αξιοζήλευτη ψυχική δύναμη στάθηκε όρθιος ακόμη και όταν δέχτηκε βαρύ πλήγμα από την απώλεια της συζύγου του, Αναστασίας, αλλά και του γιου του, Γιάννη, συμπαραστεκόμενος στην αγαπημένη του κόρη, Άντα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώρα της τριταιϊκής γης που θα τον σκεπάσει.

Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου θα παρευρεθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα τελεστεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης, στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις