Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: "Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν τρομοκρατική ενέργεια" λέει ο Ερντογάν

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: "Οι π...

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε και... "Οι δράστες θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει"

Συνέντευξη Τύπου λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη παραχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η συνέντευξη του Τούρκου προέδρου ήταν προγραμματισμένη με αφορμή την αναχώρησή του για την Ινδονησία και τη G20, ωστόσο, μετά τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις, η ομιλία του ξεκίνησε με αφορμή την έκρηξη. Αρχικά, ο Ερντογάν μετέφερε τον νεότερο απολογισμό, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον 6 νεκρούς και 53 τραυματίες, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο το συμβάν να συνδέεται με τρομοκρατία.

 
"Οι προσπάθειες να καταληφθεί η Τουρκία και το τουρκικό έθνος μέσω τρομοκρατίας δεν θα φτάσουν στον στόχο τους, ούτε σήμερα, ούτε αύριο", είπε κατά την πρώτη του τοποθέτηση και συνέχισε: "Το έθνος μας να είναι σίγουρο ότι οι δράστες θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν να εργάζονται για να αποκαλύψουν τους δράστες αυτής της ύπουλης επίθεσης και όσους κρύβονται πίσω από αυτή".

Σχετικά με το αν η έκρηξη είναι αποτέλεσμα τρομοκρατικής ενέργειας, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε: "Ίσως θα ήταν λάθος να πούμε με βεβαιότητα ότι πρόκειται για τρομοκρατία, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που μας μετέφερε ο κυβερνήτης (σ.σ. της Κωνσταντινούπολης, Αλί Γερλικαγιά) υπάρχει μια οσμή τρόμου εδώ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις