Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι» - Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον 22χρονο που δολοφόνησε 20χρονο

«Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω ...

Την ενοχή του ζήτησε κατά την αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας

Σοκ είχε προκαλέσει στο πανελλήνιο το έγκλημα στις Σέρρες, μετά την αποκάλυψη ότι ο κατηγορούμενος είχε αναρτήσει φωτογραφίες και βίντεο στα social media, κρατώντας το φονικό μαχαίρι και συνοδεύοντάς με το σχόλιο: «κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι».

Στην πρότασή της η εισαγγελέας απέρριψε το σύνολο των υπερασπιστικών ισχυρισμών του κατηγορούμενου, περί έλλειψης ανθρωποκτόνου δόλου και νόμιμης άμυνας.

«Η συμπεριφορά του αποδεικνύει περίτρανα τον ανθρωποκτόνο δόλο. Δεν κάλεσε καν το ΕΚΑΒ, επέδειξε παντελή έλλειψη μεταμέλειας και ενσυναίσθησης» τόνισε, μεταξύ άλλων, η εισαγγελέας, ζητώντας να κηρυχθεί ένοχος για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στην απολογία του ο 22χρονος ανέφερε ότι δέχθηκε αρχικά επίθεση από το θύμα. Επικαλέστηκε μάλιστα ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος μόνο όταν ρωτήθηκε σχετικά από την εισαγγελική έδρα για το εάν μετάνιωσε για την πράξη του.

 

Το χρονικό
Το έγκλημα συνέβη τα μεσάνυχτα της 10ης Αυγούστου 2021 όταν θύτης και θύμα συναντήθηκαν αρχικά σε στάση του ΚΤΕΛ στην Άνω Καμήλα, όπου φαίνεται πως ο πρώτος έστειλε δύο ηχητικά μηνύματα σε μία 17χρονη, η οποία διατηρούσε παλιότερα ερωτική σχέση και η οποία συνδεόταν με τον δεύτερο.

Συνοδεία δύο γνωστών τους πήγαν – εν συνεχεία – με μηχανές στο πάρκο της ‘Ανω Καμήλας όπου μετά από διαπληκτισμό ο κατηγορούμενος – σύμφωνα με τη δικογραφία – μαχαίρωσε με αναδιπλούμενο στιλέτο τον 20χρονο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Όπως αναφέρεται στην ίδια δικογραφία, απευθυνόμενος προς τον παθόντα ο δράστης φέρεται να του είπε «ψόφα».

Εκτός από το στόρι που ανέβασε στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, ο κατηγορούμενος έστειλε μήνυμα στην 17χρονη λέγοντας της τα εξής: «Πες στον δικό σου περαστικά και την επόμενη φορά, αυτά γίνονται σε έναν καβγά και ξέρεις ότι εσύ φταις για αυτό».

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων ο δράστης εντοπίστηκε σε ακατοίκητο σπίτι στο Λιβαδοχώρι Σερρών όπου επιχείρησε μάταια να διαφύγει. Στην κατοχή του βρέθηκε το φονικό μαχαίρι πάνω στο οποίο υπήρχαν εμφανή σημάδια αίματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις