Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφηβοι στις ΗΠΑ δολοφόνησαν την καθηγήτριά τους επειδή τους έβαλε κακό βαθμό

Έφηβοι στις ΗΠΑ δολοφόνησαν την καθηγήτρ...

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι έφηβοι, που ήταν αμφότεροι 16 ετών τότε, ξυλοκόπησαν την καθηγήτρια μέχρι θανάτου με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ

Δύο μαθητές Λυκείου στην Αϊόβα των ΗΠΑ, φέρονται να σκότωσαν την καθηγήτρια των Ισπανικών τους, πέρυσι, γιατί ήθελαν να την εκδικηθούν για τον κακό βαθμό που έβαλε σε έναν από αυτούς, αποκάλυψαν την Τρίτη εισαγγελείς σε δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Οι νέες λεπτομέρειες ρίχνουν φως, στο κίνητρο που πιθανόν είχαν, οι 17χρονοι σήμερα, Willard Miller και Jeremy Goodale, που συνελήφθησαν για τη δολοφονία της 66χρονης καθηγήτριάς τους, Nohema Graber στη μικρή πόλη Fairfield στις 2 Νοεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της nypost.com, ο Miller είχε συναντηθεί με το θύμα στο λύκειο του Φέρφιλντ για να συζητήσουν τον κακό του βαθμό, το απόγευμα της δολοφονίας της, αποκάλυψαν οι αρχές.

Αργότερα, την ίδια μέρα, η καθηγήτρια οδήγησε το βαν της, σε ένα πάρκο όπου ήταν γνωστό ότι έκανε καθημερινές βόλτες μετά το σχολείο, είπαν οι αρχές. Μια μέρα αργότερα, το άγρια χτυπημένο σώμα της, βρέθηκε κρυμμένο κάτω από ένα μουσαμά.

Την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου

Μάρτυρες, ανέφεραν ότι είδαν δύο άντρες να οδηγούν το βαν, έξω από το πάρκο του λυκείου λιγότερο από μία ώρα αφότου είχε φτάσει η καθηγήτρια. Το βαν εγκαταλείφθηκε στο τέλος ενός αγροτικού δρόμου και ένας μάρτυρας είδε τους δύο εφήβους καθώς περπατούσαν στον ίδιο δρόμο, είπαν οι αρχές.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι έφηβοι, που ήταν αμφότεροι 16 ετών τότε, ξυλοκόπησαν  την καθηγήτρια μέχρι θανάτου με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Ο Miller είπε στην αστυνομία ότι ήταν απογοητευμένος με τον τρόπο, με τον οποίο η Graber, δίδασκε ισπανικά, και ήταν θυμωμένος που ο χαμηλός βαθμός που του έδωσε μείωνε τη συνολική του βαθμολογία.  Αρνήθηκε πάντως οποιαδήποτε ανάμειξη στο θάνατο της 66χρονης, αλλά αργότερα ομολόγησε ότι «γνώριζε τα πάντα, αλλά δεν συμμετείχε» – ισχυριζόμενος ότι μια «κάποιοι μασκοφόροι» ήταν οι δράστες.

Από την πλευρά του, ο Goodale, φέρεται να καυχήθηκε για τη δολοφονία σε έναν φίλο του στο Snapchat. Ένας μάρτυρας έδωσε φωτογραφίες από μια συνομιλία που είχε στο Snapchat με τον έφηβο, στην οποία ουσιαστικά ενέπλεκε τον εαυτό του και τον φίλο του στη δολοφονία.

Η  δικηγόρος του Miller, είπε ότι τα τέσσερα εντάλματα έρευνας, εκδόθηκαν  παράνομα, και ζήτησε την ακύρωσή τους. Ζήτησε επίσης, το δικαστήριο, να μην αναγνωρίσει τα στοιχεία από το Snapchat και από το σπίτι του πελάτη της καθώς και τα σχόλια που έκανε στην αστυνομία.  Την τελική απόφαση θα λάβει εντός της ημέρας ένας τοπικός δικαστής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις