Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη - Επίθεση με καυστικό υγρό: Αδειάζει την 38χρονη ο πατέρας της - "Λέει ψέματα για τις απειλές"

Κρήτη - Επίθεση με καυστικό υγρό: Αδειάζ...

Ο πατέρας της 38χρονης τόνισε πως ο 36χρονος "δεν την είχε πειράξει και δεν την είχε δείρει. Η κόρη μου λέει ψέματα"

"Αδειάζει" την κόρη του ο πατέρας της 38χρονης που επιτέθηκε με οξύ στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη, τονίζοντας πως "λέει ψέματα για τις απειλές, δεν δικαιολογείται η πράξη".

"Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της", ανέφερε αρχικά ο πατέρας της γυναίκας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του OPEN, "Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον".

 Παράλληλα, τόνισε πως ο 36χρονος "δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε".

 Ο ίδιος πρόσθεσε πως "δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή" και ανέφερε ότι "ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο".

"Η Μ. διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος", τόνισε στο τέλος ο πατέρας της 38χρονης -στην οποία έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ εκδόθηκε νωρίτερα και ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται πως η 38χρονη έχει ισχυριστεί, μιλώντας σε ΜΜΕ, πως ο άνδρας ήταν βίαιος απέναντί της, ότι τη βίασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχαν νοικιάσει και την απειλούσε πως θα χωρίσουν και δεν θα μπορέσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

"Ο εντολέας μου παραπλανήθηκε στο να συναντηθούν"
Η δικηγόρος του 36χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, μιλώντας στην εκπομπή του OPEN δήλωσε πως "η πληροφορία μου είναι ότι παραπλανήθηκε ο εντολέας μου στο να συναντηθούν".

Η ίδια υπογράμμισε πως "μου προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση ότι ένας άνθρωπος που έχει διαπράξει μια τέτοιου είδους πράξη, παραμένει ασύλληπτος σε έναν πολύ μικρό κύκλο".

Τέλος, όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του 36χρονου, η κα Σπανάκη ανέφερε πως "κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, δεδομένου ότι έχουν πληγεί ζωτικά όργανα τα οποία ενδεχομένως δεν θα μπορέσουν και να αποκατασταθούν".

Δεν παραδόθηκε στις Αρχές - Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης
Στο μεταξύ στα χέρια του εισαγγελέα Ηρακλείου βρίσκεται απόσπασμα της δικογραφίας για την επίθεση με οξύ σε βάρος του 36χρονου από τη σύζυγό του, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος της καθώς δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές αν και έχει λήξει η αυτόφωρη διαδικασία.

Το ένταλμα σύλληψης ήδη εκδόθηκε από τον εισαγγελέα και πλέον η 38χρονη αναζητείται μέχρι να συλληφθεί, σύμφωνα με το neakriti.gr.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις