Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Δεν θέλω ούτε να την ξέρω»

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «...

Λέει άνθρωπος της οικογένειάς της

Μέχρι και αυτή την ώρα, εξακολουθεί να αναζητείται η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της, σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της 38χρονης μητέρας δύο παιδιών από το Ηράκλειο, εμφανώς σοκαρισμένοι, αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν που μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή, ούτε για ποιον λόγο έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο.

Παρ’ όλα αυτά, ένα μέλος της οικογένειας τονίζει ότι «με αυτό που έκανε δεν θέλω ούτε να την ξέρω. Δεν έχω μιλήσει μαζί της και ούτε πρόκειται. Τον πρώην σύζυγό της τον γνωρίζω, είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Ήταν χρόνια μαζί και έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, δεν είχαν προβλήματα, ούτε καβγάδες, απλά αυτός ήθελε να χωρίσουν».

Η 38χρονη Μ.Σ. έχει δύο παιδιά ηλικίας 16 και 10 ετών, τα οποία «έμεναν με τους πατεράδες τους», αναφέρει συγγενής της.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες η 38χρονη Μ.Σ. η οποία είχε κάνει την κράτηση του δωματίου, καβγάδισε με τον 36χρονο Γ.Μ. μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και τότε του επιτέθηκε με καυστικό υγρό. Ο άνδρας έφτασε στο ξενοδοχείο στις 11 το βράδυ της Παρασκευής (21.10.2022) και η επίθεση έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο άνδρας φέρει εγκαύματα στο αριστερό μέρος του προσώπου του, τον λαιμό, το άνω αριστερό άκρο και στο πρόσθιο τμήμα του θώρακα.

 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις