Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γιατί θα γεμίσει ...κουκίδες η Πλατεία Γεωργίου σε δύο μέρες

Πάτρα: Γιατί θα γεμίσει ...κουκίδες η Πλ...

Ένα...ράλλυ η αιτία

Κουκίδες θα γεμίσει η πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα στο πλαίσιο του 25ου Ράλλυ «24 Ώρες Ελλάδας» – 25th Endurance Regularity Rally » 24 Hours Greece» 22-23/10/2022.

Το ράλλυ «24 Ώρες Ελλάδα» απευθύνεται σε καλά προετοιμασμένα πληρώματα ιστορικών αυτοκινήτων που θέλουν να ζήσουν μία 24ωρη περιπέτεια σε θρυλικές διαδρομές της χώρας μας. Δεκτά είναι όλα τα πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα άνω των 30 ετών, καθώς & επιλεγμένα «youngtimer» 20-29 ετών.

Όπως αναφέρει ο Ηλίας Κωνσταντάτος σε ανάρτησή του στο facebook "σε δύο μέρες η πλατεία Γεωργίου θα γεμίσει κουκίδες....
Μέσω του δορυφορικού τρόπου χρονομέτρησης του 24 ώρες Ελλάδα θα υπάρχει απεικόνιση των αγωνιζομένων στο χάρτη σε real time. Έτσι ένα ποτάμι 88 αυτοκινήτων θα κινείται στους δρόμους και θα υπάρχει δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο να το βλέπει κανείς να κινείται πάνω στον χάρτη, στον ακόλουθο σύνδεσμο. Αντίκες μεν, μες στη τεχνολογία δε...."

 Διαβάστε επίσης στο sportin.gr

Στις 22 Οκτωβρίου 2022 λοιπόν εκκινεί η 25η έκδοση του «24 Ώρες Ελλάδα». Ενενήντα ετοιµοπόλεµα πληρώµατα θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί από την Κόρινθο µε κατεύθυνση προς Αγ. Ιωάννη, Αθίκια, Λύρκεια, ∆ούκα Βρύση, Καρτέρι, Μάτι και Βυτίνα, όπου θα γίνει η πρώτη ανασυγκρότηση. Θα ακολουθήσουν Μαγούλιανα, Βαλτεσινίκο, ∆ηµητσάνα, Τρόπαια, Κοντοβάζαινα, Λαµπεία και Πάτρα, όπου
θα γίνει η τρίωρη ανασυγκρότηση και ο τερµατισµός του επάθλου «12 Ώρες Ελλάδα». Στις 11 το βράδυ θα ανάψουν οι προβολείς και θα εκκινήσει το νυχτερινό κοµµάτι, που έχει προσδώσει έναν σκοτεινό χαρακτήρα σε αυτό το περιπετειώδες ράλλυ. Τα αποφασισµένα πληρώµατα θα περάσουν από την Πελοπόννησο στη Στερά Ελλάδα, θα συνεχίσουν προς Ανάληψη, Ριγάνι, Ναύπακτο, Ευπάλιο, Τείχιο, Στίλλια, Μηλέα, Αµυγδαλέα και θα σταµατήσουν για µια ώρα ανασυγκρότηση στο Γαλαξίδι. Με το ξηµέρωµα, ∆εσφίνα, Στείρι, Αγία Άννα, Καπαρέλι, Πλαταιές, ∆άφνη και Φυλή θα φέρουν τους µονοµάχους στους πρόποδες της Ακρόπολης για τον τερµατισµό. Η δεξίωση απονοµής επάθλων θα γίνει παραδοσιακά την ∆ευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ.


Το ράλλυ αντοχής «24 Ώρες Ελλάδα» απευθύνεται σε καλά προετοιµασµένα πληρώµατα που θέλουν να ζήσουν µια 24ωρη περιπέτεια στις θρυλικές διαδροµές της χώρας µας. Ο αγώνας διεξάγεται βάσει των κανονισµών της FIVA σε ανοιχτούς στην κυκλοφορία, αλλά αποµακρυσµένους δρόµους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις