Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μιχάλης Αεράκης: «Μέχρι τα 25 η ζωή μου ήταν μια κόλαση»

Μιχάλης Αεράκης: «Μέχρι τα 25 η ζωή μου ...

«Mεγάλωσα απότομα στα 7 μου» είπε ο παπα-Μιχάλης του «Σασμού»

Για τη δύσκολη παιδική ηλικία του και τη μετανάστευση του πατέρα του στη Γερμανία μίλησε ο Μιχάλης Αεράκης σε συνέντευξή του που προβλήθηκε σήμερα.

Ο παπα-Μιχάλης του «Σασμού» βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και όταν ερωτήθηκε για το πώς ήταν η ζωή του μέχρι τα 25 που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, ο ίδιος απάντησε:

«Μια κόλαση. Εγώ κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό της Κρήτης πολύ γνωστό, τα Ανώγεια. Εκεί μεγάλωσα απότομα στα 7 μου. Έφυγε ο πατέρας μου μετανάστης στην Γερμανία. Ένα βράδυ του χειμώνα μου είπε ότι από αύριο θα είσαι ο άντρας του σπιτιού. Τότε εγώ έγινα άντρας. Δεν ξέρω τι σημαίνει παιδικό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μου ήταν ενός άντρα. Παρατηρούσα τους συγχωριανούς μου τους μεγάλους σε ηλικία πως περπατούν και κάθονται… Ήμουν 7 χρονών στο καφενείο κι έμπαινε ένας κι έλεγα του καφετζή να τον κεράσει».

«Μου έλειπε κάθε στιγμή ο πατέρας. Βλέποντας τους συνομήλικούς μου να είναι με τους πατεράδες τους. Υπήρχε ένα σφίξιμο μέσα στην καρδιά μου, που είναι ο δικός μου ο πατέρας; Ευτυχώς αναπλήρωσε αυτό το κενό ο αδελφός της μάνας μου, ο οποίος ήταν ο πατέρας μου, ο καθοδηγητής μου» είπε τέλος ο Μιχάλης Αεράκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight