Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Ορίστηκαν οι κριτικές επιτροπές για τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Αφισών του Πατρινού Καρναβαλιού 2023

Πάτρα: Ορίστηκαν οι κριτικές επιτροπές γ...

Όλα τα ονόματα

Μέχρι και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 θα διαρκέσουν οι τρεις πανελλήνιοι διαγωνισμοί για την ανάδειξη α) της κεντρικής αφίσας προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2023, β) της αφίσας του Καρναβαλιού των Μικρών 2023 και γ) της αφίσας του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που προκήρυξε η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας ορίστηκαν τα μέλη των κριτικών επιτροπών των τριών πανελλήνιων διαγωνισμών, που θα επιλέξουν ποιες αφίσες θα βραβευτούν.

Η Κριτική Επιτροπή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού με τίτλο «Ανάδειξη της κεντρικής αφίσας προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2023» αποτελείται από τον Κώστα Δραγώτη –τακτικό μέλος του Δ.Σ. (πρόεδρος της επιτροπής) και μέλη την Μαρία Κουρμπανά- τακτικό μέλος του Δ.Σ. και την Χρυσάνθη Βανταράκη – πρόεδρο της Ένωσης Εικαστικών Πάτρας και μέλος της Κριτικής Επιτροπής του ΠΚ. 2022.

Την Κριτική Επιτροπή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού με τίτλο «Ανάδειξη αφίσας προβολής του Καρναβαλιού των Μικρών 2023» στελεχώνουν ο Απόστολος Αγγελής- τακτικό μέλος του Δ.Σ. (πρόεδρος της επιτροπής) και μέλη η  Ελένη Γκέκα –τακτικό μέλος Δ.Σ. και ο  Κωνσταντίνος Αρταβάνης-μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Π.Κ. 2022).

Η Κριτική Επιτροπή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού με τίτλο «Ανάδειξη της αφίσας προβολής του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού 2023» απαρτίζεται από τον Ιωάννη Γιαννακόπουλο – τακτικό μέλος Δ.Σ. (πρόεδρος της επιτροπής) και μέλη τον Κωνσταντίνο Αρταβάνη – μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Π.Κ. 2022 και την Έφη Ράπτη –μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Π.Κ. 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις αναλυτικές προκηρύξεις των τριών πανελλήνιων διαγωνισμών στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ www.carnivalpatras.gr στο πλαίσιο Νέα/Εταιρικοί Διαγωνισμοί. Τα link των προκηρύξεων είναι τα ακόλουθα:

– Για την κεντρική αφίσα προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2023

– Για την αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2023

– Για την αφίσα του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού

Δικαίωμα συμμετοχής στους δύο Διαγωνισμούς έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας και φοιτούν ή είναι απόφοιτοι ανώτερων ή ανώτατων δημόσιων ή ιδιωτικών σχολών όλων των τομέων του design στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Επίσης φοιτητές ή απόφοιτοι Σχολών Καλών Τεχνών, Γραφιστικών τεχνών, καλλιτέχνες, και ομάδες.

Οι αφίσες που θα επιλεγούν θα λάβουν  τιμητικές διακρίσεις και χρηματικά έπαθλα. Συγκεκριμένα ο πρώτος νικητής του Διαγωνισμού κεντρικής αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 θα λάβει χρηματικό έπαθλο, το ποσό των 500 ευρώ. Το ίδιο ποσό των 500 ευρώ θα λάβει ο πρώτος νικητής του Διαγωνισμού αφίσας του 58ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού 2023 Οι υπόλοιποι νικητές (Β΄ και Γ΄ Βραβείο διαγωνισμού κεντρικής αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού, οι νικητές του διαγωνισμού της αφίσας του Καρναβαλιού των Μικρών-Α΄, Β΄ και Γ΄ Βραβείο) και οι υπόλοιποι νικητές (Β΄ και Γ΄ Βραβείο) του διαγωνισμού της αφίσας του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού 2023 θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture