Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κάτι συμβαίνει με τον Λοβέρδο και τον Ανδρουλάκη- Τι γράφει το θεωρείο της Καθημερινής

Κάτι συμβαίνει με τον Λοβέρδο και τον Αν...

Γράφει ότι επικρατεί ένταση στις σχέσεις τους

Ενταση επικρατεί στη σχέση Ανδρέα Λοβέρδου και Νίκου Ανδρουλάκη, όπως σημειώνει η στήλη Θεωρείο της Καθημερινής, που χρησιμοποιεί τον όρο "τζαρτζάρισμα", προφανώς για να συνδυάζεται με τις αθλητικές δραστηριότητες του πρώην υπουργού Υγείας του ΠΑΣΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, η εφημερίδα σημειώνει ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν χάνει ευκαιρία για να διαφοροποιείται από την κεντρική γραμμή και ότι βάζει…δύσκολα στον πρόεδρο του κόμματος.

Η Καθημερινή σημειώνει την αποθέωση του Αντώνη Σαμαρά που έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην πρόσφατη εκδήλωση για το βιβλίο του του πρώην Νομάρχη και βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννη- "κάτι που δεν το λες και εντός γραμμής" γράφει η εφημερίδα- αλλά και το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός μιλάει διαρκώς για "υπερδιπλασιασμό" των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, που σημαίνει ότι το κόμμα πρέπει να φθάσει στο 16,2% το 2023. Σημειώνεται ότι το 2009 το ΠΑΣΟΚ έπιασε 8,1%.

"Κάτι που βεβαίως δεν είναι εφικτό, άρα εκ προοιμίου ο Ανδρουλάκης μετά τις εκλογές μπορεί να κριθεί αποτυχημένος", εξηγεί η εφημερίδα το σχέδιο Λοβέρδου.

Πώς αντιδρά η Χαριλάου Τρικούπη
"Στην Χαριλάου Τρικούπη, γράφει η Καθημερινή, προφανώς και αντιλαμβάνονται τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πώς απαντούν; Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει…απάντηση, καθώς όπως λένε ο καθένας θα κριθεί για τις θέσεις και τις προτάσεις του στις εκλογές. Συνεπώς, μιλάμε αυτή τη στιγμή για πορείες παράλληλες, οι οποίες θα δούμε πώς θα καταλήξουν", προσθέτει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις