Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή στα 48 του χρόνια ο Αποστόλης Κότσης

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή στα 48 του χρόνι...

Την Τετάρτη η κηδεία του

Eφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη που έδωσε ο Απόστολος Κότσης σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα. Ασχολήθηκε από μικρός με τους υπολογιστές και εργάστηκε σε μεγάλες εταιρείες της Πάτρας (ΑΤΜΕΛ, Αχαϊκή Τράπεζα, Καλλίμαχος, Coffee Island).

Η απώλειά του αφήνει στους γονείς του, Νικόλαο και Νικολίτσα (Λίτσα) Κοτσή, στην αδερφή του Νάντια, στον γαμπρό του Χρήστο Μουρούτη στα ανίψια του Νικόλαο, Πάρη και Μυρτώ και σε όσους τον αγάπησαν ένα μεγάλο, αναπλήρωτο κενό.

Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων του:

 “Α ρε Απόστολε έφυγες νωρίς!! Είχαμε την ευλογία και την τύχη να σε γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε τα τελευταία 6 χρόνια. Θα σε θυμόμαστε πάντα για το ήθος και την καθαρότητα της ψυχής σου. Θα σε θυμόμαστε πάντα για την προσφορά σου στην ομάδα μας με τις γνώσεις σου. Θα σε θυμόμαστε πάντα γιατί δεν παραπονέθηκες ποτέ και για τίποτα και ήρεμα έκανες αυτό που πρέπει. Έτσι ήρεμα, με υπερηφάνεια και χωρίς παράπονα παλεψες σκληρά τον τελευταίο χρόνο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πριν ένα μήνα όταν σε συνάντησα να μου λες ότι σου λείπουμε, ότι σου λείπει η δουλειά και ότι στεναχωριέσαι που δεν μας προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Θα μας λείψεις ρε φίλε, σε εμένα και σε όλη την ομάδα του ΙΤ…. Ας αναπαυτεί η ψυχούλα σου ειρηνικά… θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια σου που τόσο σου στάθηκαν και πάλεψαν μαζί σου… Καλή αντάμωση”!

 Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πατρών.

 

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις υπέρ του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα".

*Πηγή: Εφημερίδα Γνώμη


 
 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις