Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Παναγιώτης Φαφούτης: Με το νέο φιλμάκι μικρού μήκους «Πλευρά» ταξιδεύει στη Βόρεια Ιρλανδία

Παναγιώτης Φαφούτης: Με το νέο φιλμάκι μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εκανε γυρίσματα στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ εξιστορώντας ένα ερωτικό τρίγωνο, τι είπε στο thebest.gr

Τις βαλίτσες του για τον ευρωπαικό βορά ετοιμάζει ο γνωστός πατρινός κινηματογραφιστής Παναγιώτης Φαφούτης. Η τελευταία μικρού μήκους ταινία του με τίτλο «Πλευρά- Fracture» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο καθιερωμένο Foyle Film Festival στο Derry, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Βόρεια Ιρλανδία.

Το φιλμ, διάρκειας 13 λεπτών που προορίζεται να παιχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο και στο Φεστιβάλ της Δράμας, έχει θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις και γυρίστηκε μέσα σε τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ της Αθήνας.

 Ο Παναγιώτης Φαφούτης υπογράφει σενάριο και σκηνοθεσία και παίζουν οι ηθοποιοί Υβόννη Μαλτέζου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Λίλα Μπακλέση ενώ συμμετέχει και ο σκηνοθέτης – ντοκιμαντερίστας Φώτης Λαμπρινός. Η παραγωγή χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου μέσω ειδικού προγράμματος για την περίοδο της πανδημίας. Όπως εξήγησε στο thebest.gr o συμπολίτης δημιουργός «Είμαι αισιόδοξος γιατί η ταινία μου επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες και ο νικητής πάει σε Oscars και Bafta. Το φεστιβάλ αυτό είναι καταξιωμένο και θα διεξαχθεί 19-27 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την υπόθεση του φιλμ μια αναπάντεχη επίσκεψη αναστατώνει  ένα ζευγάρι. Οι ήρωες παγιδεύονται σε ένα τρίγωνο καθώς η νέα σύντροφος έρχεται αντιμέτωπη με την πρώην σύζυγο». Θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Φαφούτης του οποίου η πορεία περιλαμβάνει διακρίσεις και συμμετοχές σε σημαντικές κινηματογραφικές διοργανώσεις, διδάσκει στην Αθήνα (ΣΑΕΠ) και στη δραματική σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ενώ ταυτόχρονα κάνει και διάφορα διαφημιστικά projects και προωθητικά φιλμ. Δείτε φωτογραφίες από τα πρόσφατα γυρίσματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View