Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντιδράσεις για το «The Crown» - Δείχνει τη στενή σχέση του Φίλιππου με την Πένι

Αντιδράσεις για το «The Crown» - Δείχνει...

Δείτε το βίντεο

Στη σχέση της κόμμισας Μαουντμπάντεν, κατά κόσμον Πένι Κνάτσμπουλ, της «πιο στενής έμπιστης» του πρίγκιπα Φίλιππου, με το Δούκα του Εδιμβούργου φέρεται ότι θα αναφερθεί στα μελλοντικά επεισόδια του η επιτυχημένη σειρά του Netflix, The Crown, προκαλώντας για ακόμη μία φορά αντιδράσεις.

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, η οποία βασίζεται στη βασιλική οικογένεια, αλλά συνυφαίνει και φανταστικές ιστορίες, σύμφωνα με τη DailyMail.com φέρεται να έχει γυρίσει «προσωπικές σκηνές» μεταξύ των πρωταγωνιστών, οι οποίες αναμένονται να προβληθούν μόλις δύο μήνες μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Πιστεύεται ότι το ζευγάρι θα φαίνεται να αγγίζει τα χέρια καθώς ο Φίλιππος μιλάει για τον γάμο του, σε μια κίνηση που έχει χαρακτηριστεί «σκληρή ανοησία» από τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου της εκλιπούσας βασίλισσας, Ντίκι Άρμπιτερ.

Η Πενέλοπι (Πένι) Κνάτσμπουλ, γνωστή και ως κόμισσα Μαουντμπάτεν της Βιρμανίας, η οποία έγινε φίλη με τον πρίγκιπα Φίλιππο σε έναν αγώνα πόλο το 1975 όταν ήταν 20 ετών, έγινε μια από τις πιο στενές του έμπιστες παρά το γεγονός ότι ήταν 32 χρόνια νεότερή του και φωτογραφιζόταν σε περιπάτους με τον Δούκα όλα αυτά τα χρόνια.

Η εγγύτητά τους είχε πυροδοτήσει φήμες για δεσμό κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης φιλίας τους, ωστόσο το ζευγάρι πάντα αρνιόταν σθεναρά την κατηγορία.

Γνωστή και ως Lady Romsey και Lady Brabourne, η Πένι, σήμερα 69 ετών, δέθηκε με τον εκλιπόντα Φίλιππο λόγω της κοινής τους αγάπης για το άθλημα της ιππασίας και της οδήγησης με άμαξα. Όταν γνώρισε τον Δούκα, η Πένι είχε σχέση με τον εγγονό του Ερλ Μαουντμπάντεν, Νόρτον Κνάτσμπουλ, τον οποίο τελικά παντρεύτηκε.

Ο 73χρονος Νόρτον είναι εγγονός του λόρδου Μαουντμπάτεν -ο οποίος ήταν πολύ κοντά στον ανιψιό του πρίγκιπα Φίλιππο. Ο Φίλιππος ήταν βαφτισιμιός του Νόρτον, ενώ ο Νόρτον είναι νονός του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Με την πάροδο των ετών, η φιλία του Δούκα και της Πένι είχε γίνει τόσο στενή, ώστε ήταν μία από τους μόλις 30 προσκεκλημένους που παραβρέθηκαν στην κηδεία του τον Απρίλιο του 2021, μετά τον θάνατό του σε ηλικία 99 ετών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight