Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αιγίου για διακεκριμένες κλοπές, αναφέρει η Αστυνομία.



Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο
που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκαν 18,3 γραμμάρια κάνναβης, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ



Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, σύμφωνα με την αστυνομία.


Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους για κλοπή από κοινού.


Σύλληψη  για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας η άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.


Σύλληψη  για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα


Συνελήφθη, προχθές αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Σύλληψη ανήλικης  για κλοπή


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, μια 13χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε από το συρτάρι του ταμείου 155 ευρώ. Η ανήλικη ακινητοποιήθηκε από ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς.


Σύλληψη  για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διέρρηξε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της 20 ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά


Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 150 γραμμάρια κάνναβης.

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Ηλεία, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων παραβατικότητας ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δύο άτομα διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις