Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Υβριδικά και live διαδικτυακά πραγματοποιείται «10ο Forum Υγείας»

Πάτρα: Υβριδικά και live διαδικτυακά πρα...

Χώρος διεξαγωγής των φυσικών εκδηλώσεων του «10ου Forum Υγείας 2022» είναι η συνεδριακή αίθουσα στην Πάτρα (Τριών Ναυάρχων 40) του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος

Το «10ο Forum Υγείας» πραγματοποιείται το χρονικό διάστημα 1-3 Οκτωβρίου 2022 και είναι υβριδικό. Οι εκδηλώσεις όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, διεξάγονται με φυσικό τρόπο και ταυτόχρονα προβάλλονται live διαδικτυακά αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία μετάδοσης μέσω της πλατφόρμας www.forumanaptixis.gr.

Το «10ο Forum Υγείας 2022»  συνδιοργανώνεται με το Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και έχει την υποστήριξη της  ΠΟΜ ΑΜΕΑ Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων  και του  Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας IRIS.

Χώρος διεξαγωγής των φυσικών εκδηλώσεων του «10ου Forum Υγείας 2022» είναι η συνεδριακή αίθουσα στην Πάτρα (Τριών Ναυάρχων 40) του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, που έχει διαμορφωθεί ανάλογα από τους οργανωτές για τις ανάγκες των υβριδικών εκδηλώσεων.

Σε συνεργασία με τους βασικότερους εθνικούς και περιφερειακούς θεσμικούς και επιχειρηματικούς φορείς, σκοπός είναι να αναδειχθούν για μια ακόμη χρονιά σημαντικά και ιδιαίτερα επίκαιρα  θέματα που αφορούν τον κρίσιμο τομέα της Υγείας στον τόπο μας σε συνδυασμό με τη συνεισφορά του στην Ανάπτυξη της περιοχής.

Γι’ απόψε Δευτέρα 3/10 ήδη είναι σε εξέλιξη η ενότητα "Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ), η ποιότητα των υπηρεσιών και η ασφάλεια του ασθενή στο ελληνικό νοσοκομείο: πόσο απέχει η θεωρία από την πράξη".

Ομιλητές είναι οι:

Κωνσταντίνος Πέτσιος, Υπεύθυνος Κλινικής Έρευνας, Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, Γενικός Γραμματέας ΕΣΝΕ, Θέμα: Δείκτες μέτρησης της ποιότητας φροντίδας υγείας. Εφαρμογές σε νοσοκομειακό επίπεδο,

Μαρία Κάργα, Νοσηλεύτρια Π.Ε., Μsc, PhD Προϊσταμένη Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής ΠΓΝ Πατρών, Θέμα: Λάθη και παραλείψεις στη φροντίδα υγείας των ασθενών,

Αικατερίνη Ασλανίδη, Νοσηλεύτρια ΠΕ, MSc, PhD, Προϊσταμένη Νοσηλευτικού Εργαστηριακού Τομέα, Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», Θέμα: Η σημαντικότητα των γραφείων ποιότητας στα Δημόσια Νοσοκομεία,

Δημήτριος Παπαγεωργίου, Eπίκουρος Καθηγητής Παθολογικής Νοσηλευτικής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Θέμα: Η σημασία της γνώμης των ασθενών στη διαμόρφωση των σχεδίων φροντίδας υγείας.

Συντονισμός:

Άννα Βήχα, Νοσηλεύτρια ΤΕ, PhD, Προϊσταμένη Ογκολογικού Τμήματος ΠΓΝ Πατρών.

Ακολουθεί στις 19.30, η ενότητα με θέμα Τεχνολογικές εξελίξεις στην υποβοηθούμενη θεραπευτική παρέμβαση, η προσέγγιση του έργου «Πλατφόρμα λογοθεραπείας με εικονικό βοηθό (Plan V).

Για το πρόγραμμα αναλυτικά δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις