Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Lily Collins από το Emily in Paris στη λίστα με τις πιο «ανερχόμενες προσωπικότητες» του 2022

Η Lily Collins από το Emily in Paris στη...

H Σίντνεϊ Σουίνι και η Κίκι Πάλμερ ηγούνται επίσης της επόμενης γενιάς αστέρων του θεάματος

Το περιοδικό Time δημοσίευσε την ετήσια λίστα «Time100 Next» για το 2022 με «100 ανερχόμενους αστέρες από διάφορους τομείς και από όλον τον κόσμο». Μία από τις 100 «ανερχόμενες προσωπικότητες» στον κόσμο είναι και η ηθοποιός Λίλι Κόλινς (Lily Collins) γνωστή από τη δημοφιλή σειρά του Netflix, Εmily in Paris.  

Η κόρη του σταρ της μουσικής Φιλ Κόλινς μετά την συμμετοχή της στην λίστα έγραψε στο Instagram: «Πω πω με τιμά πραγματικά», μοιράζοντας τα υπέροχα νέα με τους 26,8 εκατομμύρια followers της. Τι ιδιαίτερο δώρο είναι αυτό», πρόσθεσε. Ευχαριστώντας τον Ντάρεν Σταρ για τα όμορφα λόγια που χρησιμοποίησε για εκείνη, o παραγωγός επαίνεσε τη δουλειά της ηθοποιού στη σειρά. «Το χαμόγελό της μπορεί να φωτίσει ένα δωμάτιο ή μια οθόνη. Η ζεστασιά της τυλίγει τους πάντες», έγραψε ο Ντάρεν Σταρ.

Η Κόλινς σε πρόσφατη ανάρτησή της με αφορμή την 3η σεζόν της σειράς έγραψε: «Ευχαριστώ Γαλλία που έχεις γίνει το νέο μου σπίτι. Είμαι τόσο περήφανη για αυτό το καστ και το συνεργείο και ανυπομονώ να δείτε όλοι σας τι κάνει το κορίτσι μας η Έμιλυ! Ετοιμαστείτε για άλλη μια τρελή βόλτα...».

Στην κορυφή της λίστας με τους Καλλιτέχνες βρίσκεται η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B, SZA, την οποία η συνάδελφός της Lizzo χαρακτηρίζει ως «μία από τις σημαντικότερες τραγουδοποιούς και τραγουδίστριες όλων των εποχών». «Η αυθεντικότητα στην τέχνη της -ο τρόπος που μπορεί να αφηγηθεί την ιστορία της και ο τρόπος που χρησιμοποιεί τη μελωδία- είναι εξαιρετική», γράφει.

 H Σίντνεϊ Σουίνι και η Κίκι Πάλμερ ηγούνται επίσης της επόμενης γενιάς αστέρων του θεάματος. Η λίστα είναι χωρισμένη σε Καλλιτέχνες, Φαινόμενα, Καινοτόμους, Ηγέτες και Υπέρμαχους. Το έργο των προσωπικοτήτων που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα περιγράφουν φίλοι ή συνάδελφοί τους με μία παράγραφο.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που περιλαμβάνονται στη φετινή λίστα TIME 100 Next βρίσκονται ακόμη η πρωθυπουργός της Εσθονίας Κάγια Κάλας, η ινδονήσια ακτιβίστρια για το κλίμα Φαρβίζα Φαρχάν, ο νιγηριανής καταγωγής αμερικανός υφυπουργός Οικονομικών Γουόλι Αντεγιέμο, η αμερικανίδα τραγουδίστρια SZA,, η βρετανίδα ηθοποιός Νίντα Μανζούρ («Bridgerton»), ο αμερικανός πρωταθλητής καλλιτεχνικού πατινάζ Ίλια Μαλίνιν και η κενυάτισσα ακτιβίστρια για το περιβάλλον και ιδρύτρια της «Πρωτοβουλίας της Πράσινης Γενιάς» Ελίζαμπεθ Βατούτι.

 Η λίστα ΤΙΜΕ 100 Next δεν σχετίζεται με τη λίστα των 100 προσώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή που καταρτίζει το περιοδικό ΤΙΜΕ και στην οποία έχει επανειλημμένα συμπεριληφθεί η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight