Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ρευματοκλοπή, κλοπές και ναρκωτικά

 Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ρευματοκλοπή...

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν με αυτοκίνητο σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και αφαίρεσαν από αποθήκη δύο μπαταρίες φωτοβολταϊκών. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μεταλλικό κόφτη, δύο πένσες και ένα κατσαβίδι, αναφέρει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος ΑσφαλείαςΔυτικής Αχαΐας προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού,την 12-09-2022 αφαίρεσαν από οικία γυναίκας με την μέθοδο τηςαπασχόλησης, την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ.


Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣτου Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (108) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, αναφέρει η αστυνομία


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστικές αποφάσεις


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος της τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και τεσσάρων μηνών για κλοπή.

 

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
Συνελήφθησαν, χθες, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι διέρρηξε οικία ημεδαπού άνδρα και αφαίρεσε δύο τραπεζικές κάρτες.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της ειδικήςομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας,
διότ σύμφωνα με την αστυνομία εκκρεμούσαν σε βάρος του :
• Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας με τηνοποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για οδήγηση υπό τηνεπήρεια ναρκωτικών ουσιών και
• Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου για έκτιση υπολοίπουποινής για Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (4)γραμμαρίων.


Σύλληψη τριών ημεδαπών για ρευματοκλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ήλιδας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες – μια γυναίκα), διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης Συνελήφθησαν, χθες, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου και της Μεικτής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, δυο άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότηταςοδήγησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις