Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βίκυ Καγιά: "Γύρισα στο GNTM για τα κορίτσια που το λέει η ψυχή τους να γίνουν μοντέλα"

Βίκυ Καγιά: "Γύρισα στο GNTM για τα...

"Η αγάπη του κόσμου με έχει συγκινήσει πιο βαθιά και από το βαθιά"

Πανέτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία θα βρίσκεται και πάλι στο Shopping Star ενώ θα επανέλθει και στην κριτική επιτροπή του GNTM. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε, με ενθουσιασμό, για όλα στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να προσβάλλω τα αγόρια, τα αγαπώ πάρα πολύ τα αγόρια τα μοντέλα, αλλά η αγορά τους είναι πολύ πιο περιορισμένη από την γυναικεία αγορά. Αυτή τη στιγμή άνοιξε η ψαλίδα σε παγκόσμιο επίπεδο και έχουμε τους πάντες! Ο ανταγωνισμός λοιπόν χτυπάει κόκκινο».

«Νιώθω πάρα πολύ αγωνία, νιώθω ταπεινή, νιώθω ήρεμη. Έχω μια αποστολή πολύ συγκεκριμένη να εκπληρώσω και έχω γυρίσει για αυτά τα κορίτσια που αξίζουν, για αυτά τα κορίτσια που θέλουν πραγματικά αυτή την καριέρα και το λέει η ψυχή τους να γίνουν μοντέλα».

«Θέλω να πω ότι η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου με έχουν συγκινήσει… πιο βαθιά και από το βαθιά! Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια ούτε και είναι ποτέ δεδομένο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αγωνιώ και δεν καρδιοχτυπώ και γω για να πάνε όλα καλά» συμπλήρωσε επίσης, μέσα σε όλα, η Βίκυ Καγιά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN. «Αν δεν δοκιμάσουμε λιγάκι πέρα δώθε και δεξιά και αριστερά, δεν θα ξέρουμε ποτέ πραγματικά ποια είναι η αληθινή μας ταυτότητα και που θέλουμε να βρισκόμαστε."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight