Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξέφρενο πάρτι στο Δρέπανο

Ξέφρενο πάρτι στο Δρέπανο

Χόρεψαν και διασκέδασαν στους ρυθμούς των γνωστών djs, Mr Panos & Jovolos, Andy S, Ηeavy Pins, Nikos Diamantopoulos, ενώ την βραδιά έκλεισαν οι Ms Lefki και CJ Jeff

Το Σάββατο (3/9) το Δρέπανο κινήθηκε σε χορευτικούς ρυθμούς. Από νωρίς το πρωί γνωστοί djs διασκέδασαν τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να δει και την 3η μέρα αγώνων αναφορικά με το 1ο Open Πανελλήνιο πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL & TT:R by Coffee Island.

Στον χώρο που στήθηκε ειδικά για το καλλιτεχνικό κομμάτι της διοργάνωσης, από τις 11 το πρωί τα decks έπαιζαν μουσική. Και μέχρι αργά το βράδυ που ολοκληρώθηκε το πάρτι, πέρασαν από εκεί πάνω από 3.000 άτομα.

Χόρεψαν και διασκέδασαν στους ρυθμούς των γνωστών djs, Mr Panos & Jovolos, Andy  S, Ηeavy Pins,  Nikos Diamantopoulos, ενώ την βραδιά έκλεισαν οι Ms Lefki και CJ Jeff.

Το πάρτι ήταν ξέφρενο και όλοι είχαν να λένε για την όμορφη βραδιά στο Δρέπανο.

Περισσότερα στο sportin.gr

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών με το αθλητικό σωματείο Cape Drepano, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Πατρέων.

Η Coffee Island αποτελεί τον επίσημο χρυσό χορηγό της διοργάνωσης η οποία θα πλαισιωθεί με διάφορες παράλληλες δραστηριότητες. Ως ασημένιοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Λούξ και Heineken Silver, και χάλκινοι χορηγοί οι Τιτάν , Ολυμπία Οδός, Cape Drepano Watersports, KiteSurf Greece και Belehas Transfer Solutions. Οι συναυλίες και όλα τα DJs sets είναι Powered by Bacardi, καθώς η εταιρεία αποτελεί χρυσό χορηγό του πολιτιστικού προγράμματος.

Τέλος χορηγός του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών είναι η Super Cargo.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight