Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό προσφέρθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Πάτρα: Φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικ...

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης που επισκέφθηκε το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαβεβαίωσε ότι η προσφορά της 6ης ΥΠΕ θα συνεχιστεί κατά το δυνατό

Τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδος Νίκο Ρουμελιώτη επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου 2022 στο γραφείο του, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ -Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης με αφορμή την προσφορά της 6ης ΥΠΕ σε υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό στη διάθεση της υπηρεσίας.

Ο κ. Καρβέλης, παράλληλα, επισκέφθηκε το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου συζήτησε με τα στελέχη της, τη διεύρυνση της βάσης συνεργασίας που υπάρχει μέχρι σήμερα. Στις δηλώσεις του ο κ. Καρβέλης, διαβεβαίωσε ότι η προσφορά της 6ης ΥΠΕ προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία θα συνεχιστεί κατά το δυνατό.

Με τη σειρά του ο Περιφερειακός Διοικητής κ. Ρουμελιώτης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Καρβέλη, τονίζοντας ότι ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή βοήθειας όταν οι συνθήκες το απαιτούν, τόσο για το κοινωνικό σύνολο, όσο και για τους πυροσβέστες που επιχειρούν κάτω από δύσκολες συνθήκες.

*(Μπορείτε να δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις του κ. Γιάννη Καρβέλη και του κ. Νίκου Ρουμελιώτη στο fb της 6ης ΥΠΕ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις