Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα της Λυρικής - Οι άνθρωποι που την πλεύρισαν και η περιουσία της

Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα της Λυρικής -...

Η μήνυση που είχαν κάνει συγγενείς της 75χρονης λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει

Σε θρίλερ φαίνεται πως έχει εξελιχθεί ο θάνατος μίας 75χρονης γυναίκας που ήταν μέλος της Λυρικής Σκηνής. Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, με την υπόθεση ασχολείται ήδη η ελληνική Αστυνομία.

Όπως ανέφερε,  η ηλικιωμένη δολοφονήθηκε τον Μάρτιο του 2022, σε νοσοκομείο της Αθήνας με τα αίτια θανάτου να μην έχουν προσδιοριστεί. 

Το ενδιαφέρον σε αυτή την υπόθεση είναι ότι οι συγγενείς της 75χρονης, είχαν καταθέσει μήνυση λίγες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή, σε βάρος Ελλήνων γνωστών της γυναίκας και αλλοδαπών, οι οποίοι υποτίθεται πως είχαν αναλάβει να την φροντίζουν.

Οι συγγενείς τους κατηγορούν πως κακοποιούσαν συστηματικά την ηλικιωμένη και πως την είχαν αφήσει χωρίς τροφή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την ίδια μήνυση, η άτυχη γυναίκα είχε κάνει δωρεά σπίτια της στην Αθήνα και στο Λουτράκι, όπως κι άλλα χρήματα και περιουσιακά στοιχεία σε Πακιστανούς, που έμεναν κοντά στο σπίτι της και θεωρητικά την φρόντιζαν.

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ υπογράμμισε πως οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη και κάποιοι από τους ανθρώπους που κατηγορούνται έχουν εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις