Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Άνοδος Ρίου: ένας σύγχρονος φροντιστηριακός χώρος που εξασφαλίζει την επιτυχία στους μαθητές του

Άνοδος Ρίου: ένας σύγχρονος φροντιστηρια...

Συνδυάζει όλα τα θετικά και τα πλεονεκτήματα τόσο του φροντιστηρίου όσο και του ιδιαίτερου μαθήματος

Τέσσερα χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης που δημιούργησε η Άνοδος στο Ρίο. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που στέφθηκε με επιτυχία από την πρώτη στιγμή. Σε έναν σύγχρονο χώρο διδάσκονται όλα τα μαθήματα Γυμνασίου, Ενιαίου Λυκείου και ΕΠΑΛ στα οποία καλείται ο μαθητής να διαγωνιστεί με την εγγύηση της ποιότητας που παρέχει η εμπειρία των 23 ετών λειτουργίας της «Ανόδου».

Οι τρεις ιδιοκτήτες Νίκος Άκουρος, Σπήλιος Καλύβας και Δημήτρης Καρανάσιος, δημιούργησαν ένα σύγχρονο φροντιστηριακό χώρο στο Ρίο, ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας που λόγω απόστασης δεν είχε τη δυνατότητα να επιλέξει το κεντρικό φροντιστήριο στο κέντρο της Πάτρας. Εξοικονόμησαν έτσι για τις οικογένειες και τα παιδιά πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήματα, διατηρώντας ταυτόχρονα την εγγύηση της επιτυχίας.

Η φιλοσοφία του φροντιστηρίου στο Ρίο είναι φυσικά η ίδια με αυτή του κεντρικού. Στην Άνοδο υπάρχει ενδιαφέρον για τη συνολική επίδοση του μαθητή. Ο μαθητής υποστηρίζεται από μια συγκροτημένη δομή και ένα σύνολο καθηγητών. Για κάθε μαθητή συνεργάζονται και ανταλλάσσουν απόψεις όλοι οι καθηγητές που του κάνουν μάθημα. Υπάρχει άλλωστε συσσωρευμένη εμπειρία από περισσότερους από 5.100 μαθητές που έχουν περάσει τόσα χρόνια από τις αίθουσες της Ανόδου.

Επίσης, ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να λάβει εμπειρίες από τον ανταγωνισμό μεταξύ των συμμαθητών του, όχι μόνον να κρίνει αλλά και να συγκρίνει τον εαυτό του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επιτυχία στις εξετάσεις δεν είναι μόνο να γράφει κάποιος καλά, αλλά και καλύτερα από τους άλλους.

Γι' αυτό, όπως και στο κεντρικό φροντιστήριο στη Γούναρη, έτσι και σε αυτό του Ρίου, λειτουργούν μόνο ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, όπου δε είναι απαραίτητο παραδίδονται και ιδιαίτερα μαθήματα, σύμφωνα πάντα με τα υψηλά κριτήρια του φροντιστηρίου «Άνοδος».

Η Άνοδος στα 23 χρόνια λειτουργίας της έχει καταφέρει να συσσωρεύσει και να συνδυάσει όλα τα θετικά και τα πλεονεκτήματα τόσο του φροντιστηρίου όσο και του ιδιαίτερου μαθήματος, αποκτώντας συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του δεύτερου. Με αυτή ακριβώς την τεχνογνωσία λειτουργεί τέσσερα χρόνια πλέον και το φροντιστήριο στο Ρίο, δίνοντας διέξοδο σε οικογένειες και μαθητές του Ρίου και των γύρω περιοχών.

ΑΝΟΔΟΣ

  • Ζωγράφου 10, Ρίο - Tηλ.: 2611810292
  • Κεντρικό: Γούναρη 57 - Τηλ.: 2610 277838

www.anodospatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά