Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μετά τον ακραίο καύσωνα, έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού - Θα πέσει 10°C η θερμοκρασία

Μετά τον ακραίο καύσωνα, έρχεται ραγδαία...

Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Σημαντική και απότοπη πτώση θερμοκρασίας και αλλαγή του σκηνικού του καιρού μετά τον επικείμενο καύσωνα, προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σημειώνεται ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε νωρίτερα έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για τον καύσωνα που βρίσκεται προ των πυλών.

Σύμφωνα μ' αυτό υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν το επόμενο τριήμερο στη χώρα μας. Η άνοδος της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη από τα δυτικά και θα συνεχιστεί την Παρασκευή. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, αλλά θα παραμείνει υψηλή σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές.

Ωστόσο, αμέσως μετά, η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση έως 10 βαθμών Κελσίου, σύμφωνα με τον πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος επισημαίνει: «Μετά το κύμα ζέστης, έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα, όπου και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9 – 10 βαθμών συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο, όπου και θα νιώσουμε την περισσότερη ζέστη.

» Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 μέχρι και την Πέμπτη 25/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυσή του από τις 26/8 και μετά».

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά!

Μετά το κύμα ζέστης του ερχόμενου τριήμερου, έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα όπου και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9-10 βαθμών συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο όπου και θα νιώσουμε την περισσότερη ζέστη!

Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 μέχρι και την Πέμπτη 25/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση του από τις 26/8 και μετά!

Οσον αφορά στους χάρτες βροχής της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει ενημέρωση από εδώ και μέσα από τη σελίδα μου το συντομότερο δυνατό!

Για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις