Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

EdYOUfest 2022: Ενα διεθνές φεστιβάλ με τρεις ελληνικές παρουσίες και μία πατρινή!

EdYOUfest 2022: Ενα διεθνές φεστιβάλ με ...

Πρόκειται για τον φροντιστηριούχο και εκπαιδευτικό Δημήτριο Κουνιάκη

Το EdYOUfest όπως συνηγορούν και τα αρχικά του στα Αγγλικά είναι ενα διεθνές φεστιβάλ-συνέδριο για εκπαιδευτικούς που διδάσκουν την Αγγλική γλώσσα (TEFL / TESOL) ανά τον κόσμο.

Κάθε χρόνο διοργανώνεται σε ένα διαφορετικό μέρος με σκοπό οι εκπαιδευτικοί να μοιράσουν τις γνώσεις , εμπειρίες και πρακτικές τους με συναδέλφους από όλο τον κόσμο και με συμμετοχές πάνω από 46 διαφορετικών χωρών .

Το EdYOUfest 2022 μετά από δύο χρόνια - λόγω πανδημίας - γίνεται και πάλι δια ζώσης στο Τράπανι της Σικελίας 21-25 Αυγούστου με τρείς ελληνικές παρουσίες, την διακεκριμένη εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής Τίνα Κωνσταντοπούλου (Καλαμάτα) , την Αννίτα Μανετάκη- Φροντιστηριούχος / εκπαιδευτικός  (Αθήνα) και τον Δημήτριο Κουνιάκη - Φροντιστηριούχος / εκπαιδευτικός (Πάτρα).

Ιδιαίτερη συγκυρία θεωρείται επίσης ότι ο Δημήτριος Κουνιάκης στα πλαίσια του μεταπτυχιακού του προγράμματος (MA in TESOL - Staffordshire University & Unicert College) ήταν πέρυσι μαθητής της Τίνας Κωνσταντοπούλου που είναι καθηγήτρια στο εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε:

https://www.edyoufest.org/

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις