Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά τα τρία ζώδια θα περάσουν «μαύρο» Αύγουστο

Αυτά τα τρία ζώδια θα περάσουν «μαύρο» Αύγουστο

Ποια ζώδια χρειάζονται... τεράστια προσοχή

Τρία άτυχα ζώδια δεν θα περάσουν καλά τον Αύγουστος, τον πιο χαλαρό και ήρεμο μήνα της χρονιάς, οπότε όλοι φεύγουν για τις διακοπές τους.

Ειδικότερα, εκτός από τους ευνοούμενους, ο Αύγουστος έχει και τους άτυχους, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους… 14 σε όλα τα επίπεδα.

Ποια είναι τα τρία άτυχα ζώδια του Αυγούστου

Κριός
Ο Κριός δεν θα περάσει φέτος το καλύτερο καλοκαίρι του, όμως μην ανησυχείτε. Απλά η ξεκούραση και η ξεγνοιασιά δεν αναμένεται να σας χτυπήσει την πόρτα αυτό το καλοκαίρι. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία, μιας και κάποιες μικροεντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας χαλάσουν την ηρεμία, ωστόσο πολύ σύντομα όλα θα αποκατασταθούν.

Ζυγός
Μια αλλαγή στην προσωπική σας ζωή θα έρθει να ταράξει την ηρεμία και όλα όσα γνωρίζατε το περασμένο διάστημα. Η επιστροφή ενός αγαπημένου, πρώην προσώπου ίσως γίνει, όμως αυτό θα σας φέρει αναστάτωση και θα σας βάλει σε σκέψεις, πάνω που πιστεύατε πως όλα είναι λυμένα.

Σκορπιός
Ίσως ο λιγότερος ευνοημένος τον Αύγουστο να είναι ο Σκορπιός. Με ημερομηνίες σταθμούς τις πρώτες πέντε ημέρες του μήνα, δείξτε υπομονή και επιμονή για να περάσουν. Εντάσεις στη δουλειά, κάποιες αναποδιές και λίγη γκρίνια θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά, όλα όμως λύνονται και βαίνουν καλώς από το τέλος του Αυγούστου και ύστερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being