Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όταν ο πρώην σύντροφος της Ολίβια Νιούτον Τζον «χάθηκε» απο προσώπου Γης- Φήμες και σενάρια

Όταν ο πρώην σύντροφος της Ολίβια Νιούτο...

Σύμφωνα με κάποιους σκηνοθέτησε το θάνατό του

Η Ολίβια Νιούτον Τζον η οποία έφυγε απο τη ζωή τη Δευτέρα (8/8) στα 73 της χρόνια, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, είχε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις, η πιο πολυσυζητημένη ωστόσο είναι χωρίς αμφιβολία εκείνη που είχε με τον Πάτρικ ΜακΝτέρμοτ.

Το 2005, η Αγγλο-Αυστραλή ηθοποιός, τραγουδίστρια και στιχουργός βυθίστηκε στο πένθος, όταν ο επί εννέα χρόνια φίλος της εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, μετά από ένα ολονύκτιο ταξίδι για ψάρεμα στα ανοιχτά της Καλιφόρνια.

Το πλήρωμα του αλιευτικού σκάφους είχε βρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το διαβατήριο και το πορτοφόλι του στο σκάφος ενώ και το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί σταθμευμένο στη μαρίνα Σαν Πέντρο στο Λος Άντζελες. Κανείς δεν κατάλαβε ότι αγνοούνταν μέχρι τις 6 Ιουλίου, όταν απείχε απο μία οικογενειακή εκδήλωση, με την αστυνομία να καλείται τελικά πέντε ημέρες αργότερα.

Ο 48χρονος είχε πάει για ψάρεμα μαζί με άλλα 22 άτομα στις 30 Ιουνίου του 2005 και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν για πάντα. Η έρευνα του Λιμενικού Σώματος εκείνη την εποχή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Αμερικανός εικονολήπτης πιθανότατα πνίγηκε και έκτοτε θεωρείται νεκρός. Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας ισχυρίζονται εδώ και καιρό ότι ο MακΝτέρμοτ μπορεί να σκηνοθέτησε τον ίδιο τον θάνατό του.

Πολλές αναφορές λένε ότι ζούσε στο Μεξικό με μια νέα φίλη, ενώ κάποιοι είπαν ότι είχε εξαφανιαστεί απο προσώπου Γης για να αποφύγει τα φορολογικά του χρέη. Ένας αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίστηκε το 2010 ότι είχε εντοπίσει τον εικονολήπτη πάνω σε μια βάρκα στα ανοικτά του Ακαπούλκο, και ότι ήθελε απλώς να μείνει μόνος. Ο ισχυρισμός αυτός δεν τεκμηριώθηκε ποτέ.

«Χάθηκε στη θάλασσα και κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι συνέβη», είχε πει η Νίούτον Τζον στην εκπομπή «60 Minutes» της Αυστραλίας το 2016. «Είναι ανθρώπινο να αναρωτιέσαι. Αλλά ξέρεις, αυτά είναι από τα πράγματα στη ζωή που πρέπει να αποδεχτείς και να αφήσεις. Γιατί κάθε φορά που περνάς δύσκολες στιγμές, υπάρχουν πάντα αυτές οι ανησυχίες».

Σε προηγούμενη συνέντευξή της το 2009, η σταρ του «Grease» είχε πει οτι τη στοίχειωσε το τραύμα της απώλειας του πρώην εραστή της. «Νομίζω ότι θα υπάρχει πάντα ένα ερωτηματικό… Δεν νομίζω ότι θα είμαι ποτέ πραγματικά ήρεμη με όλο αυτό», έλεγε στο περιοδικό Australian Women’s Weekly.

Τρία χρόνια μετά την εξαφάνιση του MακΝτέρμοτ, παντρεύθηκε παντρεύεται τον Τζον Ίστερλινγκ, με τον οποίο παρέμεινε παντρεμένη μέχρι το θάνατό της. Στο παρελθόν είχε παντρευθεί τον Mατ Λατάνζι με τον οποίο είχαν αποκτήσει μία κόρη, την Κλόι Ρόουζ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight