Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ: "Αναβαθμίζεται η δημόσια εκπαίδευση"

ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ: "Αναβαθμίζεται η δη...

Ανακοίνωση για τους διορισμούς

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ και ο Τομέας Παιδείας στην οποία επισημαίνεται: «Οι πρόσφατοι 8.487 διορισμοί στην δημόσια  εκπαίδευση είναι πλέον γεγονός. Εντυπωσιακός ο αριθμός που αν συνεκτιμηθεί με αυτούς που έγιναν πέρυσι αγγίζουν στους 25.000 διορισμούς εκπαιδευτικών και εργαζομένων μέσα στα δυο τελευταία χρόνια.

Δυστυχώς επί 12 χρόνια δεν είχε γίνει κανένας διορισμός στην εκπαίδευση ενώ συνταξιοδοτούντο κάθε χρόνο εκατοντάδες εκπαιδευτικοί με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλαπλά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των Σχολείων.

Για να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές στην εκπαίδευση χρειάζονται τουλάχιστον δύο συνθήκες: αφενός τολμηρές μεταρρυθμίσεις, αφετέρου επένδυση σε ό,τι πολυτιμότερο έχει η εκπαίδευση που είναι το ανθρώπινο δυναμικό της.

Η Κυβέρνησή της ΝΔ έχει προχωρήσει σε σειρά μεταρρυθμίσεων, όπως το νηπιαγωγείο από τα 4 έτη, τα αγγλικά από το νηπιαγωγείο, η έμφαση στην καλλιέργεια δεξιοτήτων, τα νέα προγράμματα σπουδών, η επέκταση του ολοήμερου σχολείου, τα διπλάσια πρότυπα και πειραματικά σχολεία, η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού συστήματος και ταυτόχρονα σε σειρά ενεργειών για την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της εκπαίδευσης με σχεδόν 25.000 διορισμούς τα τελευταία 2 χρόνια και με περισσότερες  από 125.000 οριζόντιες επιμορφώσεις για τους εκπαιδευτικούς.

Επισημαίνεται η άριστη συνεργασία των Υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών και Παιδείας με το ΑΣΕΠ για την προσπάθεια να εμπλουτιστεί ουσιαστικά το ανθρώπινο δυναμικό της εκπαίδευσης.

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας χαιρετίζει τις χιλιάδες νέων διορισμών και  έρχεται να συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της Δημόσιας εκπαίδευσης προς όφελος των μαθητών.

Η Παιδεία Αλλάζει, Στην Πράξη!"

 

    

                                                                                   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις