Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ρευματοκλοπή και άλλα αδικήματα

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ρευματοκλοπή ...

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, σύμφωνα με την αστυνομία.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας άνδρας (Έλληνας), διότισύμφωνα με την αστυνομία, σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα εξής :
• (32,2) γραμμάρια κατεργασμένη κάνναβη
• (8,2) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
• (1) μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.
Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας


Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι είχε θέσει σε λειτουργία, στον χώρο της οικίας του, στερεοφωνικό συγκρότημα, με μουσική, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Συλλήψεις τριών ατόμων για ρευματοκλοπή


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις ημεδαποί (ένας άνδρας – δυο γυναίκες), διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους, ανακοίνωσε η αστυνομία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ


Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη, επ΄ αυτοφώρω, χθες το πρωί, σε περιοχή της Ναυπακτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διέρρηξε οικία πολίτη, με σκοπό την κλοπή, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του. Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον κατηγορούμενο βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν διαρρηκτικά εργαλεία, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (65) ευρώ, ασύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις