Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Διακοπές στην Πελοπόννησο; Το Olympia Odos app τις κάνει πιο εύκολες & διασκεδαστικές

Διακοπές στην Πελοπόννησο; Το Olympia Od...

Η εφαρμογή αποτελεί έναν σύγχρονο ταξιδιωτικό οδηγό με δεκάδες επιλεγμένα αξιοθέατα

Αυτό το καλοκαίρι όλοι μπορούν να εξερευνήσουν και να γνωρίσουν με άνεση την Βόρεια και Δυτική Πελοπόννησο, μέσα από το Olympia Odos App.

Η Ολυμπία Οδός, που πρώτη εφάρμοσε τη χιλιομετρική χρέωση διοδίων στην Ελλάδα, δημιούργησε και προσφέρει δωρεάν μια εφαρμογή για κινητά που σας επιτρέπει  να προγραμματίζετε με μεγάλη ευκολία το ταξίδι σας, να εξερευνήσετε τόπους και διαδρομές και υπόσχεται να απογειώσει την ταξιδιωτική σας εμπειρία.

Θαυμαστά αρχαία μνημεία και μεσαιωνικά κάστρα σπάνιας ομορφιάς μέχρι πετρόχτιστα χωριά, εντυπωσιακές παραλίες και μοναδική φυσική ομορφιά, η Πελοπόννησος έχει όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε για τις τέλειες καλοκαιρινές διακοπές. Και θα τα ζήσετε με την άνεση που μας προσφέρει το αυτοκίνητό μας και η εφαρμογή Olympia Odos App.

Oι διακοπές στην Πελοπόννησο δεν ξεκινούν όταν φτάσετε στον προορισμό σας αλλά… όταν περάσετε τον Ισθμό της Κορίνθου. Tο Olympia Odos App περιέχει πληροφορίες για όλα τα σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία καθώς και τους τόπους εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς που βρίσκονται κοντά. Η εφαρμογή αποτελεί έναν σύγχρονο ταξιδιωτικό οδηγό με δεκάδες επιλεγμένα αξιοθέατα που σας δίνουν την ευκαιρία για μία συναρπαστική εικονική περιήγηση και γιατί όχι μια επίσκεψη στα μέρη που σας ενδιαφέρουν.       

 

 

Φυσικά, πέρα από τον προσωπικό σας ταξιδιωτικό οδηγό για τις ομορφιές της Πελοποννήσου, το app σας προσφέρει πολλά παραπάνω για ακόμα πιο εύκολη, άνετη και ασφαλή πλοήγηση είτε έχετε συνδρομή στον πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS είτε όχι. Έτσι δίνει σε όλους όσους το κατεβάσουν, δωρεάν πρόσβαση σε μια γκάμα από «έξυπνες» υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να υπολογίζετε το κόστος των διοδίων, να επιλέγετε τη βέλτιστη διαδρομή ανάλογα με τις οδικές συνθήκες και να ενημερώνεστε σχετικά με την πρόγνωση της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο. Μπορείτε ακόμα, μέσω του διαδραστικού χάρτη εντός της εφαρμογής, να εντοπίζετε εγκαίρως σημεία ενδιαφέροντος όπως Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών, Χώρους Στάθμευσης και Υγιεινής, εξόδους από τον αυτοκινητόδρομο κ.ά.

Ίσως ένα από τα πιο σημαντικά της οφέλη ωστόσο, είναι πως η εφαρμογή της Ολυμπίας Οδού σας προειδοποιεί αναφορικά με έκτακτα συμβάντα μέσω ηχητικών ειδοποιήσεων, ενώ επιτρέπει την άμεση τηλεφωνική σύνδεση με το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας  σε περίπτωση που το χρειαστείτε. Αν, δε, καλέσετε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης (1025) μέσω της εφαρμογής, υπάρχει η δυνατότητα να κοινοποιηθεί στα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας η θέση του οχήματός σας, διευκολύνοντας τον εντοπισμό σας.

Ακόμα περισσότερα οφέλη, ωστόσο, απολαμβάνουν οι συνδρομητές του πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS αφού μέσω της εφαρμογής μπορείτε να τον φορτίζετε ηλεκτρονικά, να παρακολουθείτε 24/7 το λογαριασμό σας, να επεξεργάζεστε τα στοιχεία του προφίλ σας και να δηλώσετε την απώλεια ή κλοπή του.

Η Ολυμπία Οδός φροντίζει να πραγματοποιήσει την ευχή όλων μας για «καλές διακοπές» μέσα από το Olympia Odos app, που είναι διαθέσιμο δωρεάν για λειτουργικά συστήματα iOS και Android.

To Olympia Odos App μεταμορφώνει τις καλοκαιρινές μας διακοπές και αυτό το καλοκαίρι μέσα από μία μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που συναρπάζουν!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life