Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά στην Ηλεία: Έφτασαν στα σπίτια οι φλόγες - Τραυματίστηκαν τρεις πυροσβέστες- ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά στην Ηλεία: Έφτασαν στα σπίτια οι ...

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο

 

ΝΕΟΤΕΡΑ:  Ένας πυροσβέστης ο οποίος ήταν οδηγός οχήματος ένιωσε αδιαθεσία και έχασε επίσης τις αισθήσεις του. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επανήλθε.

Στην περιοχή Αγνάντα Ηλείας επιχειρούν 115 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρο, 36 οχήματα, έξι αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Και τρίτο μέτωπο

Το τρίτο μέτωπο είναι στη Ροβιάτα, με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής να βρίσκονται στο σημείο. Ωστόσο η πυρκαγιά είναι μικρής έκτασης.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Συνεχίζεται η μάχη με τη φωτιά στα Άγναντα η οποία έχει πλησιάσει σπίτια. Δείτε νέες φωτογραφίες

ΝΩΡΙΤΕΡΑ  Πραγματική «μάχη» με τον πύρινο εφιάλτη δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις του νομού, ενισχυμένες με εναέρια αλλά και δυνάμεις από ολόκληρη την Περιφέρεια.

Νωρίς το απόγευμα ξέσπασε νέα μεγάλη πυρκαγιά στον κάμπο, ανάμεσα στη Σίμιζακαι στον Μπόρσι. Στο σημείο κατευθύνονται ισχυρές δυνάμεις ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή των εναέριων.

Στα Άγναντα της Πηνείας η πυρκαγιά έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα για να προστατέψουν το χωριό αλλά και το χωριό Λουκάς, που απειλήθηκε από άλλο πύρινο μέτωπο.

Κατά την διάρκεια της πυρόσβεσης όπως αναφέρει το ilia.news τραυματίστηκε ένας ακόμα πυροσβέστης, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή ασθενοφόρου προκειμένου να δικομιστεί στο Νοσοκομείο

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Απειλητικά κινείται η πυρκαγιά από τα Άγναντα προς το Λουκά Πηνείας, με το μέτωπο να βρίσκεται κοντά στο χωριό. Δυνάμεις της πυροσβεστικής μετακινούνται προς το χωριό προκειμένου να ανακόψουν τις φλόγες.

Οι κάτοικοι συγκεντρώνονται στο κοινοτικό γραφείο του χωριού για την ασφάλειά τους, αναφέρει το ilialive.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ  Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Άγναντα του Δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει αγροτοδασική έκταση, ενώ ένας υπαρχιπυροσβέστης υπέστη εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς μεταδίδει το ΑΠΕ. Ο υπαρχιπυροσβέστης διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», της Πάτρας.

Όσον αφορά στο μέτωπο της φωτιάς, στο σημείο επιχειρούν 58 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 21 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού έξι πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Διάσπαρτες εστίες καίνε μέσα σε χαράδρες στην πυρκαγιά στα Άγναντα Πηνείας. Σύμφωνα με το ilialive το κύριο μέτωπο πλέον κινείται προς το χωριό Λουκάς.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:  Πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφεραν στο ilialive.gr πως δεν έχει δοθεί εντολή εκκένωσης στο χωριό Άγναντα. Με πρωτοβουλία του δήμου Ήλιδας έχει διατεθεί λεωφορείο για την μεταφορά κατοίκων που πιθανά να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα.Ένας πυροσβέστης μεταφέρεται στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" τραυματισμένος, καθώς έχει υποστεί εγκαύματα από την πυρκαγιά.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Αγνάντα Αμαλιάδας, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Η φωτιά έχει επεκταθεί και καίει εκτάσεις με πουρνάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες κινείται κοντά στο χωριό.

Οι εναέριες δυνάμεις ενισχύονται με δύο αεροσκάφη Canadair.

Στο σημείο επιχειρούν ένα ελικόπτερο Έρικσον, δυο τράκτορες, 15 οχήματα, δυο τμήματα πεζοπόρο και μια ομάδα δασοκομάντο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις