Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφτασε στο νοσοκομείο με οξεία συμπτώματα εμφράγματος αλλά τον έδιωξαν επειδή δεν εφημέρευε!- Πέθανε λίγα μέτρα παρακάτω

Πάτρα: Έφτασε στο νοσοκομείο με οξεία συ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Το βράδυ της Τετάρτης

Βράδυ Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022 ώρα 12 παρά, καταφθάνει στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα ένας άνδρας 49 ετών με δυνατούς πόνους στο στήθος και στην πλάτη και αδυναμία να πάρει αναπνοή. Ο 49χρονος φθάνει στο νοσοκομείο μόνος του οδηγώντας και παρκάρει μετά δυσκολίας το αμάξι του για να προλάβει να φτάσει στην είσοδο. 

Απευθύνεται  στο πλησιέστερο νοσοκομείο καθώς έχει αντιληφθεί ότι κάτι πολύ σοβαρό του συμβαίνει και βεβαίως δεν έχει την πολυτέλεια να αντιδράσει αναζητώντας ποιος εφημερεύει και πώς θα φτάσει εκεί. Από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα του λένε ότι δεν εφημερεύει και ότι θα πρέπει να μεταφερθεί μόνος με το αμάξι του στο νοσοκομείο του Ρίου. "Τον έδιωξαν" λένε χαρακτηριστικά οι συγγενείς του.

Ο άτυχος 49χρονος, αντιλαμβανόμενος ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση και ενώ οδηγεί με το αμάξι του για  να βγει από το προαύλιο του νοσοκομείου  νιώθει να σβήνει φτάνοντας στο ύψος του περιπτέρου που βρίσκεται έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα. Καλεί τότε από το κινητό τον αδελφό του ο οποίος και  καταφθάνει εσπευσμένα με το δικό του αμάξι. 

Ενώ όμως οδηγεί μόλις λίγα μέτρα προσπαθώντας να φτάσει στη μίνι περιμετρική για να τον μεταφέρει στο Ρίο, ο 49χρονος χάνει εντελώς τις αισθήσεις του και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Όταν φτάνουν στο νοσοκομείο του Ρίου, είναι ήδη νεκρός. Ο Θεόδωρος Νεμουτιάνος, εργαζόμενος στο εργοστάσιο του Εντελβάις έχασε την ζωή του με αυτό τον απίστευτο τρόπο χθες βράδυ, έχοντας καταφέρει να φτάσει  στο πλησιέστερο νοσοκομείο από το οποίο παρά την σοβαρή κατάσταση της υγείας του, τον έδιωξαν.

Η οικογένειά του ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για το γεγονός και διατυπώνει απορίες σε σχέση με τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές και έκτακτες περιπτώσεις. «Είναι δυνατόν να αφήνουν έναν άνθρωπο με τέτοια συμπτώματα να πεθάνει και να του λένε φύγε;» αναρωτιέται ο Βασίλης Καψούρας, σύζυγος της αδελφής του άτυχου 49χρονου, μιλώντας στο thebest.gr: «Τι έχει μεγαλύτερη σημασία; Η ανθρώπινη ζωή ή το γράμμα του τύπου; Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα εδώ και τώρα ώστε να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές με αυτό τον απίστευτο τρόπο και να δικαιωθεί ο δικός μας άνθρωπος».

Δείτε τι απαντάει ο Διοικητής του νσοοκομείου Άγιος Ανδρέας για το τραγικό περιστατικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις