Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αγνώριστος στα γυρίσματα της ταινίας «Maestro» ως Λέοναρντ Μπερνστάιν

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αγνώριστος στα γυρίσμ...

Η εμφάνισή του δεν θυμίζει σε τίποτα τον ηθοποιό - Δείτε φωτογραφίες με τη «μεταμόρφωσή» του

Tα γυρίσματα της ταινίας «Maestro» για τη ζωή του μεγάλου συνθέτη, Λέοναρντ Μπερνστάιν φτάνουν στο τέλος τους και οι πρώτες εικόνες από το σετ κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στον Μπράντλεϊ Κούπερ, καθώς αυτό ήταν το μεγάλο του όνειρο που επιτέλους έγινε πραγματικότητα, να υποδυθεί τον μαέστρο.

Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα που βγήκαν στη δημοσιότητα, η μεταμόρφωση του ηθοποιού στον ηλικιωμένο πια, Λέοναρντ Μπερνστάιν είναι συγκλονιστική.

Αν κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητα του ηθοποιού που θα τον υποδυθεί, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καταλάβει πως πρόκειται για τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Σε συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε δηλώσει για την επιθυμία του να γίνει μαέστρος: «Είχα πάθει εμμονή, όταν ήμουν 8 είχα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη μια μπαγκέτα. Άκουγα τη μουσική και την ερωτευόμουν. Προσπαθούσα να μάθω κάθε σημείο ενός κομματιού, όπως το κονσέρτο βιολιού για το Opus 35 του Τσαϊκόφσκι».

Στο πλευρό του Μπράντλεϊ Κούπερ θα πρωταγωνιστήσει η Κάρι Μούλιγκαν, η οποία θα υποδυθεί τη σύζυγό του συνθέτη, Φελίσια Μοντεαλέγκρε. Από τη στιγμή που γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι το 1946 έως και το τέλος του γάμου τους, 25 χρόνια μετά η σχέση τους πέρασε από διάφορα κύματα, με τον Μπερνστάιν να τρέφει μια πολύπλοκη αγάπη για εκείνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight