Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ντύθηκε νυφούλα η κόρη του Βενιζέλου- To αριστοκρατικό νυφικό και η τιάρα της Ελβίνας - ΦΩΤΟ

Ντύθηκε νυφούλα η κόρη του Βενιζέλου- To...

Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης του Ευάγγελου Βενιζέλου

Το περασμένο Σάββατο 2 Ιουλίου, η κόρη του Ευάγγελου Βενιζέλου, Ελβίνα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαϊωάννου.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του Βυζαντινού Ναού της Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

 
Η μονάκριβη κόρη του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και της Λίλας Μπακατσέλου, ντύθηκε νύφη μετά από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της.

 
Στην εκκλησία την συνόδευσαν οι γονείς της και η ίδια έλαμπε μέσα στο νυφικό της. 

Σήμερα, η σχεδιάστρια Victoria Kyriakides που σχεδίασε και το νυφικό, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram δύο από τις "επίσημες" φωτογραφίες του γάμου της Ελβίνας Βενιζέλου και του Γιώργου Παπαϊωάννου.

Σε αυτές είδαμε καλύτερα το κατάλευκο ρομαντικό νυφικό της και το headpiece σε στιλ τιάρας που φόρεσε στο κεφάλι της μαζί με το μακρύ πέπλο της.

Η Ελβίνα και ο Γιώργος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, γνωρίστηκαν στα τέλη του 2018 από έναν κοινό τους φίλο και δεν άργησε πολύ να αναπτυχθεί το αίσθημα του ενδιαφέροντος του ενός για τον άλλο.

Η κόρη του κ. Βενιζέλου και της κυρίας Μπακατσέλου έχει σπουδάσει νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Λουξεμβούργο και την Αμερική.

Παρόντες μεταξύ των άλλων στο μυστήριο ήταν οι συγγενείς των οικογενειών καθώς και οι φίλοι του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως μεταξύ των άλλων οι Γιάννης Κουκιάδης, Στέλιος Αγγελούδης και Πέτρος Παπασαραντόπουλος, καθώς και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου. Επίσης, παρέστησαν ο ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής Χρύσανθος Ζαμπούλης, ο επιχειρηματίας Κώστας Χαΐτογλου, ο Ευάγγελος Χρυσάφης της Mitilineos και ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Βασίλης Σκουρής.

 

πηγή thetoc.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight