Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Side cut outs: H Αλεσάντρα Αμπρόζιο τα υιοθέτησε υποδειγματικά σε γάμο στην ακτή Amalfi

Side cut outs: H Αλεσάντρα Αμπρόζιο τα υ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θα έχετε βέβαια παρατηρήσει τα δημοφιλέστερα ανοίγματα στα summer dresses φέτος, ειδικά μαζί με έντονα χρώματα είναι μεγάλο must

Eνα sexy εφέ, που έχει κυκλοφορήσει παντού, κυριαρχεί στα καλοκαιρινά φορέματα: Πρόκειται για έναν ειδικό σχηματισμό που εντοπίζουμε πολύ συχνά, καθώς τον προτείνουν από luxury labels μέχρι οικονομικά πολυκαταστήματα. Λέγεται side cut outs και βασίζεται σε πλαινά ανοίγματα στη μέση, κάτω από το «V» του ντεκολτέ. Αφήνει γυμνή την επιδερμίδα της μέσης έχει κάτι από την ροκ ανεμελιά των seventies και βέβαια αποπνέει κέφι και νιάτα. Όταν συνδέεται με τις super trendy εκτυφλωτικές μονοχρωμίες της σαιζόν αλλά και με διάφορα εμπριμέ κάνει αυτόματα εντύπωση. Αν θέλετε να αναδείξετε την περιοχή της κοιλιάς σας βάλτε στην γκαρνταρόμπα σας αυτό το επίκαιρο look. Λανσάρεται και για το πρωί και για το βράδυ.

H αγέραστη βραζιλιάνα super model Αλεσάντρα Αμπρόζιο φόρεσε μια εκδοχή από τον οίκο Dundas σε πορτοκαλοκίτρινο τόνο,  στις διακοπές της στην περίφημη ακτή Amalfi. Η 41χρονη καλλονή ταξίδεψε εκεί με το νέο της αγαπημένο Ρίτσαρντ Λι καθώς ήταν καλεσμένοι σε γάμο. Μάλιστα συνδύασε το φόρεμα με χρυσά κομψά σανδάλια Giuseppe Zanotti και μεγάλους κρίκους καθώς αγαπάει το απόλυτα θηλυκό ντύσιμο. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα απλά και το μακιγιάζ πολύ διακριτικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View