Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Η γιορτή λήξης των ΚΑΠΗ

Αιγιάλεια: Η γιορτή λήξης των ΚΑΠΗ

Δείτε ΦΩΤΟ

Πήραν… απ`τη νιότη χρώματα και μετέφεραν τη ζωντάνια και το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των ΚΑΠΗ Αιγιαλείας χαρίζοντας μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου όπου πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης και σύντομος απολογισμός δράσεων των ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ για τη φετινή σαιζόν.

Ο κήπος του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου ΜΥΡΤΙΑΣ είχε κατακλειστεί από κόσμο ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης Αιγιαλέων Πόλις και αντιδήμαρχος Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, αντιδήμαρχοι Νίκος Καραϊσκος, Βασίλης Χριστόπουλος Γιώργος Φραγκονικολόπουλος και Στράτος Βαρδάκης, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Τσουκαλά, η βουλευτής Χριστίνα Αλεξοπούλου, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας μετέφερε τις ευχές ο εφημέριος του Μητροπολιτικού Ναου Φανερωμένης Αιγίου π.Αθανάσιος, παρέστησαν ο πρόεδρος Γ.Γκιώνης και μέλη της Κοινότητας Αιγίου.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δ.Αιγιαλείας» κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος επισημαίνοντας ότι: «Η φετινή χρονιά μας χάρισε όσα στερηθήκαμε λόγω covid τα προηγούμενα χρόνια» τόνισε ότι: «Οι δράσεις μας ήταν ποικίλες και η μεγαλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας είναι που μας γεμίζει χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά βάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη». Εν συνεχεία ο κ΄. Ανδριόπουλος αναφέρθηκε στις ποικίλες δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν καθώς και τις ομάδες που λειτούργησαν με μεγάλη ανταπόκριση των μελών του ΚΑΠΗ.

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ΄.Δημήτρης Καλογερόπουλος χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στην εργατικότητα των μελών του ΔΣ του ΚΑΠΗ δηλώνοντας δικαιωμένος για την επιλογή των προσώπων που το απαρτίζουν.

Ο εκπρόσωποι του Σωματείου ΦΡΟΝΤΙΖΩ κ΄. Δημήτρης Θεοδωρόπουλος μετέφερε την εμπειρία του σχετικά με τα οφέλη του προγράμματος  όπου συμπεριλαμβάνονταν  έλεγχοι μνήμης προσανατολισμού και άλλων νοητικών λειτουργιών σε συμπολίτες άνω των 55 ετών.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα TEC-MED του θεραπευτικού κέντρο «ΜΕΡΙΜΝΑ», "Ανάπτυξη ενός διαπολιτισμικού, κοινωνικού, ηθικού μοντέλου φροντίδας για εξαρτώμενο πληθυσμό στη λεκάνη της Μεσογείου"   κάνοντας αξιολογήσεις σε πολλαπλούς τομείς της υγείας.

Ένα πραγματικά ξεχωριστό κομμάτι των δράσεων ήταν οι ομάδες που λειτούργησαν και παρουσίασαν το έργο τους .

Η ομάδα ΕΚΔΡΟΜΩΝ- ΑΠΟΔΡΑΣΕΩΝ με υπεύθυνες τα μέλη του Δ.Σ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ κυρίες Γεωργία Νικολακοπούλου και Δήμητρα Σπυροπούλου, η παρουσίαση της ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και ΕΥΕΞΙΑΣ με την υπεύθυνη του τμήματος την κα Δήμητρα Αρβανίτη, η ομάδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ όπου μέσα από αυτή δόθηκαν διέξοδοι και προέκυψαν ενδιαφέρουσες δράσεις  με συντονίστρια την ψυχολόγο κα Χαρά Θεοδωρακοπούλου.

Ο χώρος φιλοξένησε την ετήσια ΕΚΘΕΣΗ με τις  δημιουργίες της ομάδας ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ με υπεύθυνη την εικαστικό κα Μαργαρίτα Γούτου, ενώ οι κυρίες της ομάδας μετά το τέλος της εκδήλωσης προσέφεραν στους παρευρισκόμενους αναμνηστικό που είχαν παρασκευάσει και επιμεληθεί εικαστικά οι ίδιες.

Το  πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με μελωδίες της Χορωδία του ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ με υπεύθυνη την μουσικό κα Βασιλική Νάσση.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τη παρουσίαση του Δημόσιο ΙΕΚ ΑΙΓΙΟΥ, που υποστήριξαν με γευστικές δημιουργίες οι καταρτιζόμενους των τμημάτων Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας CHEF  και οι εκπαιδευτές τους κ. Γιώργος Κόττικας  και Βασίλειος Μόσχος.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική από τον αγαπημένο καλλιτέχνη Γιάννη Καραμάνο  που μας ταξίδεψε αλλά και μας ξεσήκωσε με την μαγευτική φωνή και την επιλογή των τραγουδιών.

Την Οργάνωση-Επιμέλεια της εκδήλωσης είχε μέλος του Δ.Σ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Αλεξάνδρα Φωτεινού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις