Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Το Σάββατο 25/6 στο Θεατράκι Μαρίνας η επετειακή συναυλία για τα 10 χρόνια του Vocal

Το Σάββατο 25/6 στο Θεατράκι Μαρίνας η ε...

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό - Θα συμμετάσχει και η αγαπητή Πατρινή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Ηρώ

Όπως έχουμε ξαναγράψει, το Φωνητικό Σύνολο Πάτρας Vocal που είναι ένα καλλιτεχνικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, γιορτάζει με μία μεγάλη επετειακή συναυλία στο Θεατράκι Μαρίνας στην Ηρώων Πολυτεχνείου, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στις 21.00, τα 10 χρόνια της μουσικής του διαδρομής.

Αναμένεται να είναι μια μεγάλη, μουσική, χορωδιακή βραδιά όπου θα υπάρχουν και γκεστ καλεσμένοι καλλιτέχνες όπως η Πατρινή ερμηνεύτρια, πιανίστα και τραγουδοποιός Ηρώ Λεχουρίτη.

Το 2011 με πρωτοβουλία της Καθηγήτριας Φωνητικής και μαέστρου Κατερίνας Πολυμενάκου γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία ενός νέου χορωδιακού συνόλου στην πόλη της Πάτρας με σκοπό την απόδοση της jazz μουσικής αλλά και άλλων μοντέρνων συνθέσεων. Έκτοτε η παρουσία των μουσικών συνόλων του Vocal είναι συνεχής και έντονη στα χορωδιακά μουσικά πράγματα της Πάτρας και όχι μόνο. Με πολλές παρουσίες σε Χορωδιακά Φεστιβάλ (Πρέβεζα, Κέρκυρα, Τρίπολη, Ναύπακτο, Αρχαία Ολυμπία, Νάουσα) αλλά και στα τοπικά μουσικά δρώμενα της Πάτρας το σύνολο Vocal έχει αφήσει το μουσικό του στίγμα και συνεχίζει να παράγει πολιτισμό. Λόγω της πανδημίας, η προγραμματισμένη για το 2021 γενέθλια εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 10 χρόνων από την ίδρυση του σχήματος, γίνεται φέτος.

Εξαιρετικοί και εκλεκτοί καλλιτέχνες θα τιμήσουν με την παρουσία τους, συμμετέχοντας στην γιορτή του Vocal:

Το jazz quartett με τους γνωστούς Πατρινούς καλλιτέχνες, τον Στέργιο Σοιλέ (φλάουτο), τον Βασίλη Τζιατζιά (κιθάρα), τον Σπήλιο Καστάνη (μπάσο)και τον Γαβριήλ Μπιρλή (ντράμς) και ο Πατρινός σολίστ και φίλος του σχήματος Πάνος Καββαθάς (τραγούδι και κιθάρα). Φιλική συμμετοχή με ενδιαφέρον πρόγραμμα από την γνωστή Πατρινή σολίστ και ερμηνεύτρια Ηρώ. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι συμμετέχοντες, φίλοι καλλιτέχνες και τα μέλη μας, από την ίδρυση του Φωνητικού συνόλου Vocal έως σήμερα.

Το Vocal (Πρόεδρος: Γεώργιος Γεωργόπουλος, Καλλιτεχνική Διευθύντρια: Κατερίνα Πολυμενάκου, Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Νικολόπουλος) ευχαριστούν δημοσίως από καρδιάς την «Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» για την συνδιοργάνωση, την Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων για την διάθεση του χώρου και τους χορηγούς και χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης που βοήθησαν στην διάδοση του γεγονότος.

vocalpatras.wordpress.com/

Facebook: https://www. facebook.com/VocalPatras/

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture