Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

“Δεν είναι καλά δεμένη η υπόθεση” – Τι λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

“Δεν είναι καλά δεμένη η υπόθεση” – Τι λ...

Τι λέει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Για κενά στη δικογραφία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας κάνει λόγο ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας. “Πόρισμα εγώ δεν έχω δει, δεν ξέρω τι λέει στην πραγματικότητα, μόνο εικασίες. Είναι σημαντικό να δούμε τι αναφέρει το πόρισμα. Αν αναφέρει ασφυκτικό θάνατο από ανθρώπινη παρέμβαση, είναι σαφές ότι θα ασκηθούν ποινικές διώξεις άμεσα και  θα λάβουμε άμεσα γνώση του πορίσματος και των λοιπών εγγράφων της νέας δικογραφίας για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών” τόνισε ο δικηγόρος της 33χρονης από την Πάτρα.

Όσον αφορά στη δικογραφία που αφορά στον θάνατο της Τζωρτζίνας και η οποία οδήγησε στην προφυλάκιση της 33χρονης κατηγορούμενης, είπε:  “Για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έχουμε διαπιστώσει πάρα πολλά κενά. Για εμάς δεν είναι καθόλου καλά δεμένη η υπόθεση. Ακόμα προσπαθεί η ανακριτική αρχή να την δέσει και παράλληλα παρακολουθούμε τις εξελίξεις για τα άλλα δύο παιδιά” .

 “Μου κάνει τρομερά μεγάλη εντύπωση και μπορώ να πω με τρομάζει το ενδεχόμενο να είναι αληθές, ότι ανατρέπονται δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις δύο εν ενεργεία ιατροδικαστών που ακόμα και τώρα τους εμπιστεύεται το ελληνικό κράτος και δεν τους έχει θέσει σε διαθεσιμότητα. Φοβάμαι τι μπορεί να σημάνει αυτό στο μέλλον. Πολύς κόσμος έχοντας βασιστεί σε ιατροδικαστικές εκθέσεις έχει καταδικαστεί ή άλλοι έχουν  αθωωθεί. Μπορεί αυτό να σημάνει ότι θα υπάρξει ένα κύμα αιτημάτων αναψηλάφησης σε εκατοντάδες υποθέσεις” τόνισε ο κ. Ζάρδας.

Από την πλευρά του, ο Όθων Παπαδόπουλος, επίσης δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στο MEGA για το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα που αποκάλυψε πως οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας οφείλονται σε ασφυξία.
“Η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί αιφνιδιασμό, ήταν κάτι που λίγο-πολύ ήταν μεταξύ των σοβαρών πιθανοτήτων. Εμείς δεν έχουμε στα χέρια μας αυτό το πόρισμα, διότι δεν έχει ακόμα ασκηθεί ποινική δίωξη για την πράξη. Δεν έχουμε κάποια ιδιότητα υπόπτου ή κατηγορούμενου σε αυτή την υπόθεση”, δήλωσε ο δικηγόρος της 33χρονης, ο οποίος τόνισε πως η ενημέρωσή του προέρχεται από τα ΜΜΕ.

Όσον αφορά στο επίμαχο πανάκι της Ίριδας, ο κ. Παπαδόπουλος, τόνισε ότι εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ένοχη δεν θα παρέδιδε το στοιχείο αυτό στις Αρχές.

“Το βασικό πειστήριο είναι αυτό το πανάκι από το ατυχές περιστατικό με την μικρή Ίριδα. Είναι ένα στοιχείο που η ίδια έδωσε στις Αρχές. Εάν έφερε κάποιο για την ίδια κακοποιητικό στοιχείο, γιατί να το θέσει υπόψη των Αρχών; Εάν είχε κάνει κάποια εγκληματική ενέργεια, σκοπός της θα ήταν να εξαφανίσει τα πειστήρια και όχι να τα εμφανίσει στις Αρχές” σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις