Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

«Μίκρυναν τον Εμπορικό Σύλλογο»

«Μίκρυναν τον Εμπορικό Σύλλογο»

Του Γεράσιμου Κατσιγιάννη

«Η παράταξή μας «Νέα Πρόταση» δημιουργήθηκε για να εκφράσει όλους τους εμπόρους της Πάτρας, σε μία περίοδο που τα προβλήματα είναι κοινά και που αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Απαιτούνται όμως, ενότητα, ρεαλιστικές διεκδικήσεις για αποτελεσματικές λύσεις, διάλογος και ειλικρίνεια. Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο δεν διεύρυνε τις δυνάμεις του Συλλόγου, αντιθέτως τις μίκρυνε, σε μια προσπάθεια ελέγχου του εκλογικού σώματος και άρα του αποτελέσματος.

Είμαστε εδώ για να ενώσουμε δυνάμεις. Να ακούσουμε τους εμπόρους όλης της Πάτρας και να ικανοποιήσουμε όλοι μαζί τα δίκαια αιτήματά μας. Ως ισότιμοι συνομιλητές, με τον Δήμο, την Περιφέρεια, τα Επιμελητήρια και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

Όλοι έχουμε μια ιδεολογική αφετηρία, δεν την ξεχνάμε, αλλά την αφήνουμε πίσω για το κοινό καλό, γιατί πρώτα είμαστε επαγγελματίες. Δεν διαλέγουμε την αντιπαράθεση, αλλά θέλουμε να αλλάξουμε το κομματικό κατεστημένο που έχει χτίσει εδώ και καιρό μια μικρή ομάδα και δεν αφήνει τον σύλλογο να «αναπνεύσει». Αυτό θα το αλλάξουμε ενωμένοι, για το εμπόριο».

 


Γεράσιμος Κατσιγιάννης

«Νέα Πρόταση»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις