Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Ανθρωποκτονιών ο Μάνος Δασκαλάκης για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Στο Ανθρωποκτονιών ο Μάνος Δασκαλάκης γι...

Στο πλαίσιο της έρευνας για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, θα καταθέσουν και οι γονείς του

Κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών στην Αθήνα κατέτεσε σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.  Ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας που κατηγορείται μέχρι σήμερα για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, πήγε το πρωί στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, είχε προκαθορισμένο ραντεβού με τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση που τους τελευταίους μήνες έχει καθηλώσει το πανελλήνιο. 

Χθες κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών ταξίδεψε μέχρι την Πάτρα προκειμένου να πάρει κατάθεση από την ιατροδικαστή Αγγελική Τζιόλα η οποία είχε την νεκροψία – νεκροτομή στην 6 μηνών Ίριδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα δώσει κατάθεση ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ αστυνομικοί θα έχουν τετ α τετ και με την μητέρα του. 

Όλα αυτά εν αναμονή του πορίσματος για το θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας από τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλογριά το οποίο αναμένεται να παραδοθεί στις δικαστικές αρχές τα επόμενα 24ωρα.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις