Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κριστίν Σκοτ Τόμας σκηνοθετεί το «My Mother's Wedding» με την Σκάρλετ Γιόχανσον

Η Κριστίν Σκοτ Τόμας σκηνοθετεί το «My M...

Οι δύο ηθοποιοί είχαν παίξει την μαμά και την έφηβη κόρη στο ρομαντικό, κοινωνικό φιλμ "Ο Γητευτής των αλόγων" το 1998 που είχε σκηνοθετήσει ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Η παραγωγή είναι σε εξέλιξη και οι κάμερες ετοιμάζονται για τα γυρίσματα της νέας δραματικής ταινίας με τίτλο «My Mother's Wedding», σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline.

Το «My Mother's Wedding» είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της 62χρονης Αγγλίδας ηθοποιού Κρίστιν Σκοτ Τόμας - Kristin Scott Thomas, η οποία αποκάλυψε ότι έγραψε το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Τζον Μικλεθγουέιτ - John Micklethwait.

Σύμφωνα με το Deadline, η υποψήφια για Όσκαρ Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) θα πρωταγωνιστήσει στην συγκεκριμένη δραματική ταινία μαζί με τις διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ Σιένα Μίλερ (Sienna Miller), Φρίντα Πίντο (Freida Pinto) και Έμιλι Μπίτσαμ (Emily Beecham).

Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας που ζει κυρίως στη Γαλλία, έγινε ευρέως γνωστή για τον ρόλο της στη ρομαντική κομεντί «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» του 1994 και στο ρομαντικό δράμα του 1996 «The English Patient – Ο Άγγλος Ασθενής» δίπλα στον Ρέιφ Φάινς (Ralph Fiennes) που της χάρισε & μια υποψηφιότητα για Όσκαρ ερμηνείας. Ακολούθησε το 1998 το ρομαντικό φιλμ «Ο Γητευτής των αλόγων» που γυρίστηκε στη Μοντάνα σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο οποίος και συμπρωταγωνίστησε με την Κριστίν Σκοτ Τόμας. Μάλιστα η μικρούλα τότε Σκάρλετ Γιόχανσον είχε υποδυθεί την κόρη της Σκοτ Τόμας, Γκρέις που τραυματίζεται σοβαρά στο πόδι όταν με το άλογο της εμπλέκονται σε τροχαίο ατύχημα.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον βρίσκεται στη δεκάδα των κινηματογραφικών σταρ με τις υψηλότερες αμοιβές όλων των εποχών σύμφωνα με το Box Office Mojo. Είναι η μοναδική γυναίκα ηθοποιός που έχει καταφέρει να ενταχθεί στην πρώτη δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων σταρ και φυσικά έχει γίνει ευρέως διάσημη και από το ρόλο της υπερηρωίδας της Μάρβελ, Black Widow. Σημειωτέον ότι η 37χρονη σήμερα Γιόχανσον ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία μόλις 8 ετών στην πειραματική θεατρική παράσταση «Sophistry» δίπλα τότε στον Ίθαν Χοκ.

"Ο Γητευτής των αλόγων" στην Πάτρα είχε προβληθεί τέλη του 1998 στο Πάνθεον στη Γούναρη.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight