Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πήραν DNA από Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου για να γίνει η αντιστοίχιση με το φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας

Πήραν DNA από Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου ...

Πότε αναμένονται τα κρίσιμα πορίσματα

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα, στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθούν τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει μετά τη σύλληψη της Πισπιρίγκου, αλλά πλησιάζει και η ώρα που αναμένεται το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.
Όπως έγινε γνωστό, έπειτα από παραγγελία που έχει δώσει η ανακρίτρια, ελήφθη DNA από τον Δασκαλάκη και την Πισπιρίγκου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το αίμα που έχει βρεθεί σε φιαλίδια στο Καραμανδάνειο αντιστοιχεί στην Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ελήφθη χρίσμα τόσο από τον Μάνο Δασκαλάκη όσο και από την 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Δηλαδή, η διαδικασία προχωράει κανονικά και η ανακριτική Αρχή ποντάρει πάρα πολλά στην συγκεκριμένη εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι ένα φιαλίδιο έχει βρεθεί στο Καραμανδάνειο και φέρεται μάλιστα το συγκεκριμένο αίμα να έχει ληφθεί πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας. “Αν αποδειχτεί ότι είναι το αίμα της Τζωρτζίνας, μία τοξικολογική εξέταση θα μπορεί να δείξει στις αρμόδιες Αρχές εάν η πρώτη δυσεξήγητη ανακοπή συνέβη λόγω κάποιας δηλητηρίασης ή κάποιας ουσίας”, μεταδόθηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις