Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Η πατρινή εικαστικός Γεωργία Παράσχη στα Art Series by The Bold Type Hotel

Η πατρινή εικαστικός Γεωργία Παράσχη  στ...

Η έκθεση τιτλοφορείται «Εις εαυτόν» και εγκαινιάζεται Παρασκευή 3/6 στις 7 μ.μ.

Συνεχίζονται τα  art series project με καταξιωμένους τοπικούς καλλιτέχνες στο ξενοδοχείο The Bold Type της άνω πόλης . Αυτή την Παρασκευή στις 7 μ.μ. θα εγκαινιαστεί η ατομική έκθεση με την καινούργια δουλειά της συμπολίτισσας εικαστικού Γεωργίας Παράσχη.

Με τίτλο «Εις εαυτόν» η έμπειρη  ζωγράφος επανέρχεται με έργα μικτής τεχνικής όπου κυρίαρχο υλικό είναι το ύφασμα, με το οποίο πειραματίζεται τα τελευταία 8 χρόνια. Όπως μας είπε «το ύφασμα ως ύλη πλάθεται, διπλώνεται, κόβεται, είναι διάφανο ή πυκνό, μαλακό ή σκληρό, μονόχρωμο ή πολύχρωμο. Σε αυτή την ενότητα γίνεται μέρος της επιφάνειας ενός αφαιρετικού τοπίου, όπου συνυπάρχει με το ζωγραφικό μέρος με κάρβουνο, σκόνες, λαδοπαστέλ. Κι εκεί σε αυτόν τον άχρονο τόπο αναδύονται φιγούρες, οι οποίες κινούνται και αναπνέουν σε έναν υπερβατικό χώρο που γίνεται οικείος. Προσδιορίζουν και προβάλουν ό,τι οράται στην «εις εαυτόν» κατάδυση».

Το έργο μία περιπέτεια του νου, ένας χώρος ανεξερεύνητος γεμάτος εκπλήξεις, ένα ταξίδι στο άγνωστο. Ένα ταξίδι, όπου ακολουθείς αυτό το είδος της ασαφούς αίσθησης «εις εαυτόν», χωρίς όμως να ξέρεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Ένα ταξίδι με οδηγό το ένστικτο.

THE BOLD TYPE HOTEL

10-12 Palaion Patron Germanou str. Patra.

+30 2610-220012, + 30 2610-220073

www.theboldtypehotel.com

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View